Corporate Responsibility Header Image
Tiimitapahtumamme on suunniteltu tukemaan yritysten aktiviivisuutta yhteiskuntavastuun kantajina

Tiedostamme myös itse vastuumme hallita omien aktiviteettiemme, tuotteidemme ja palveluidemme ympäristövaikutuksia. Olemme arvioineet toimintaamme ja tunnistaneet merkittävimmiksi ympäristövaikutuksiksi kuljetukset, energiankulutuksen sekä jätteet. Tapahtumamme rakennetaan yhteiskuntavastuun ohjeistustamme noudattaen.

Lue ohjeistuksemme täältä

CSR- eli yhteiskuntavastuuta edistävät tapahtumat

Käytettävissäsi on koko joukko tapahtumatuotteita, joissa hienon tiimikokokemuksen lisäksi lisätään tietoisuutta yhteiskuntavastuusta ja päästään toteuttamaan vastuullista toimintaa myös käytännössä. Tapahtumat voidaan räätälöidä heijastamaan myös yrityksesi omaa yhteiskuntavastuupolitiikkaa. Tällaisissa tapahtumissa voi tarjoutua myös hyviä PR-mahdollisuuksia.

Ota yhteyttä. Kerromme mielellämme kuinka yhteiskuntavastuullisia elementtejä voidaan jalkauttaa tiimiyttämistapahtumaan.

Go Team Go Give CRS Team Building Event

Go Give - Antamisen Iloa

Aarteenetsinnän ahaa-elämyksiä sopivasti yhdistettynä vastuullisuuteen, tämän päivän CSR-käytänteisiin sointuvasti mukautuen.

Hole In One Indoor Team Building Game

Hole in One

Haasta tiimisi mukaan luovuutta vaativaan minigolf-turnaukseen, jossa on mukana yhteiskunnallinen ulottuvuus.

Horses for Causes Outdoor Fun Games

Horses for Causes

Vauhdikas joukkuetapahtuma, joka huipentuu laukkakisaan keinuhevosilla ja kerää varoja hyvään tarkoitukseen

Toy Factory team building fun activity

Leluverstas

Rakenna prosessi, rakenna tiimi ja auta vähempiosaisia lapsia. Leluverstas on uusi yrityksen sosiaalisen yhteiskuntavastuun konsepti, joka keskittyy tehokkuuteen ja luovuuteen

Tree-Mend-Us Team Building Corporate Social Activity

Puusta Pitkään

Iloa, raikasta ilmaa ja yhteisöllistä vastuuta puunistutustehtävällä

Rags To Riches Charitable Team Building Activity

Ryysyistä Rikkauksiin

Hyväntekeväisyys-tiimiyttämistehtävä, joka yhdistää yhteiskuntavastuun ja inhimillisen vuorovaikutuksen tyydytystä tuottavalla tavalla.

Building A Dream Corporate Social Responsibility Program

Unelmaverstas

Voimaannuttava ja mukaansatempaava hyväntekeväisyysaktiviteetti, jossa tiimien tehtävänä on rakentaa tarkkojen ohjeiden mukaisesti upouusia polkupyöriä vähäosaisille lapsille.

The Big Picture Team Building Corporate Events

Arvot seinälle – Isompi Kuva

Iso Kuva on ollut hyvin suosittu käyttökelpoisuutensa takia ja monet asiakkaat ovat käyttäneet sitä välineenä ‘antaa takaisin’ jollain tavalla. Jotkut asiakkaistamme ovat käyttäneet Ison Kuvan sisustuksellisuutta piristääkseen sairaaloiden, leikkikoulujen tai seniorikotien seiniä. Suosituin yhteiskuntavastuun muoto on ollut huutokaupata työ tilaisuuden jälkeen - viimeisen vuosikymmenen aikana tällä tavalla onkin kerätty merkittäviä summia erilaisiin kohteisiin.

barkitecture CSR program

Barkitehdit

Koirankopeista voi olla hyvinkin paljon iloa nelijalkaisten ystäviemme hyväksi toimiville hyväntekeväisyysjärjestöille, koiratarhoille ja kouluttajille. Näiden toimintaan voidaan myös tukea huutokauppaamalla koirankopit tapahtuman lopuksi.

Boom Time corporate team building program

Boom Time

Asiakkaamme ovat hyödyntänee Boom Time -aktiviteettia on myös hyväntekeväisyyshankkeissa. Katso esimerkki Oslossa järjestämästämme flash mob -esityksestä, jossa kerättiin varoja vähäosaisille lapsille Children Fundin kautta.

Peak Performance Interactive Team Building Leadership Game

Everestin Valloitus

Everestin Valloitukseen voidaan liittää myös hyväntekeväisyyselementtejä. Joukkueet voivat kerätä pelipisteitä ei pelkästään voittaakseen vaan tehdäkseen myös hyvää joko B1G1 -organisaation tai valitsemasi hyväntekeväisyystahon kautta.

Funk The Junk Team Bonding Activities

Funk the Junk

Kaikki Junk the Funk -aktiviteetissa käytettävät soittimet on varta vasten kierrätettyjä havainnollistaen hauskalla tavalla, miten arkipäiväiseltä tuntuvasta roinasta voidaan kierrättämällä saada vielä käyttökelpoista tavaraa.  Aktiviteetti edistää aidolla tavalla vihreitä arvoja ja tekee lähtemättömän vaikutuksen kaikkiin osallistujiin.

Kadun Syke

Kadun Syke välittää kierrätyskelpoisten esineiden käytettävyyden vahvaa viestiä: käyttämällä arkisista roskista tehtyjä soittimia osoitetaan, kuinka vahvoja tuloksia saadaan rajallisilla resursseilla. Konseptia voidaan viedä askelen pidemmälle siten, että tapahtumaan valmistellaan osallistujien tuodessa tai etsiessä kierrätettävää materiaalia soittimia varten!

River Runner Indoor Fun Game

Kaikkien aikojen jokiseikkailu

Jokiretki simuloi kaupallista bisnesoperaatiota ympäristöllisesti herkässä paikassa. Rakenteen syvyys sallii räätälöinnin esimerkiksi eettisten kysymysten pohdintaan, kuten yhteisöyhteistyö, luonnonsuojelu, vastuulliset toimintatavat, resurssienhallinta ja hauraassa taloustilanteessa turismiin kohdistuva sosioekonominen vaikutus.

How The West Was Won Leadership Team Building GAmes

Kuinka Villi Länsi Valloitettiin

Kuinka Villi Länsi voitettiin on kuin “Second Life” historiallisena. Monimutkainen pelimatriisi alkaa perusympäristöstä, jossa osallistujat ovat vastuussa omista toiminnoistaan. Catalyst voi räätälöidä sisällön herättämään tietoisuutta kestävistä ja eettisistä bisneskäytännöistä. Asiakkaamme ovat käyttäneet tehtävää tutkimusalustana omille periaatteilleen, yhteiskunnalle tuottamalleen arvolle, ympäristövaikutuksille, resurssienkäytölle, ja vaikutuksilleen työntekijöiden elämään.

Läpimurto

Ottaen huomioon että Läpimurto on hyvä alusta oppimiselle, mitä jos sen valjastaisi hyväntekemiseen? Lahjoita Läpimurto-tapahtuma koululle, nuorisoryhmälle tai hyväntekeväisyysjärjestölle, joka hyötyisi haasteen opetuksellisesta merkityksestä. Omalta osaltamme annamme siinä tapauksessa merkittävän alennuksen.

Dragon Squad Creative Corporate Fun

Lohikäärmeryhmä

Jos rohkeutta riittää, luomukset voi viedä ihmisten ilmoille ja kerätä esityksellä rahaa valittua hyväntekeväisyyskohdetta varten.

Haute Couture Creative Team Building Challenges

Muodin Huipulle

Valitaan kestävä tyyli ja suunnitellaan muotinäytös pelkästään kierrätetyistä tai kierrätyskelpoisista materiaaleista. Voittava joukkue? Onnea teille, mutta mitä jos ette hukuttaisi itseänne kuplivaan ja lahjoihin, vaan tekisitte lahjoituksen hyväntekeväisyyteen? Muotiteollisuudella on paljon kritisoijia, joten voisi olla fiksua tehdä lahjoitus organisaatiolle, joka tekee hyväntekeväisyyttä kolmannessa maailmassa estääkseen lasten hyväksikäyttöä ja lapsityötä.

Pyramidipalapeli

CSR-esimerkki: Pyramidinrakennukseen voidaan liittää myös hyväntekeväisyyselementti joukkueiden kerätessä etukäteen "sponsoreja" teoksilleen. Joukkueen tukijoita muistetaan lähettämällä heille valokuvia toteutuksesta, palanen pyramidia tai jopa kokonainen rakennelma.

Beatswork corporate teambuilding activity

Rytmiryhmä

Oletko jo kokenut Rytmiryhmä-aktiviteetin ja innostunut sen luomasta yhteenkuuluvuuden tunteesta? Mitäpä jos ottaisit askeleen pidemmälle ja jakaisit tämän kokemuksen myös laajemman yhteisön kanssa? Perusta sponsoroitu sambabändi tarjoamalla elämys valitsemallesi kohderyhmälle!

Uniting Teams with Bridging the Divide

SillanRakentajat

  Sillanrakennus voidaan räätälöidä niin, että jokainen sillanosa esitellään perusteena kestävän kehityksen sivuviestille. Lopputavoite edellyttää joukkueilta resurssien jakamista, tarpeettomien etäisyyksien minimoimista, budjettien hallintaa ja kierrätysmateriaalien käyttämistä aina kun mahdollista. Tämä on väylä luoda tietoisuutta minkä tahansa projektin ympäristövaikutuksista ja eri sidosryhmien odotuksista.

Battle of the Big Top Group Activities Team Building

Sirkushuveja!

Sirkustaistelua on esitetty myös mm. syrjäytyneille ja vähäosaisille lapsille. Kun esitys on valmiiksi harjoiteltu, lapset on kutsuttu ’sirkustelttaan’ ja tarjottu heille popcornia ja muita herkkuja. Sen jälkeen heitä viihdytetään ainutlaatuisella tavalla –sirkusesitys alkaa! Kaikki voittavat, kun osallistujat nauttivat jaetusta kokemuksesta ja näkevät ilon lasten kasvoille – kokemuksesta tulee varmasti mieleenpainuva, ikimuistoinen jokaiselle mukanaolijalle.

Orchestrate Music Corporate Activities

Tahti puikoissa!

Tahti Puikoissa! on osallistujilleen unohtumaton, loistelias ja mieltä kohottava näytös. Miksi ei jaettaisi tätä tunnetta muillekin? Kutsu mukaan valitsemasi kohderyhmä ja sponsoroi heille paikka orkesteriisi! Onko sinulla kontakteja organisaatioon, jonka jäsenille tällainen kokemus olisi mahtava elämys? Ennen tapahtumaa voisi esimerkiksi järjestää paikallisissa kouluissa kilpailun, jossa oppilaan ansaitsevat paikkansa tapahtumassa. Tapahtuman jälkeen voidaan lahjoittaa soittimia hyvään tarkoitukseen.

Flat Out Sleigh Ride Team Building Christmas Fun

Täyttä vauhtia - Rekiretki

Tapahtumaan voidaan hankkia leluja, jotka pakataan asianmukaisesti osana ohjelmaa. Rekikisan jälkeen lelut voidaan lahjoittaa lasten hyväntekeväisyyskohteeseen.

Flat Out F1 Corporate Outdoor Team Building Fun

Täyttä vauhtia - Formulakisa

Esimerkkinä Catalystin sitoutumisesta yhteiskuntavastuuseen: yksi globaaleista kumppaneistamme lahjoitti äskettäin tämän aktiviteetin erääseen kouluun. Lapset oppivat valtavasti tästä dynaamisesta haasteesta. Samalla kerättiin merkittävä summa hyväntekeväisyyteen. Ennen itse tapahtumaa jokainen osallistuva joukkue määrättiin hankkimaan todellisia sponsoreita Formula-rakennelmilleen. Valtavan kehittävää puuhaa kunnianhimoiselle nuorisolle! Formuloiden rakentamiseen voidaan käyttää myös täysin kierrätettyä pahvimateriaaleja ja koristeita. Kaikki materiaalit myös joko kierrätetään tai uusiokäytetään aktiviteetin päätyttyä,

Flat Out On The Buses Team Building Fun Challenges

Täyttä Vauhtia: Mennään Bussilla

Mennään bussilla sopii mainiosti varainkeruuseen ja hyväntekeväisyyshankkeisiin.  Joukkueet voivat lyödä vetoa ajokisassa, tai viedä tapahtuman seuraavalle tasolle ja hankkia ennakkoon sponsoreita, joiden mainokset koristavat bussin kylkiä. Mainoksista saadut varat ohjataan valitulle hyväntekeväisyyskohteelle.

You Bet You Can Team Building Performance Activities

Tuben Rapinat!

Lisämerkitystä tälle aktiviteetille: saavutettua pistettä kohti yritys lahjoittaa summan rahaa. Näin se toimii: Joukkueet saavat tähdenkuvat jokaisen haasteen suorituksen perusteella. Kaikki joukkueet laskevat tähtensä kilpailun lopuksi: voittajajoukkue palkitaan ja saa raikuvat aplodit. Yrityksen edustaja ilmoittaa, että kaikki kilpailussa saadut tähdet lasketaan käteisarvoksi, esimerkiksi suhteessa yksi tähti = 1 €. Paikalla on useita pleksilasisia postilaatikoita, jotka edustavat niitä hyväntekeväisyysjärjestöjä, joita yrityksenne on päättänyt tukea. Joukkueet jakavat tähdet tasan joukkueen jäsenten kesken. Kaikkia osallistujia rohkaistaan ilmoittamaan tukemistaan hyväntekeväisyyskohteista.

Team Torque Fun Corporate Events

Turboruuvi

Turboruuvi on ideaalinen aktiviteetti hyväntekeväisyys- ja yhteiskuntavastuuhankkeisiin. Sen avulla on kerätty varoja kouluille, sairaaloille ja kriisiapuun. Tiimit hankkivat kilpatalleilleen sponsorit ja lahjoittavat kisan tuotot valitsemaansa tarkoitukseen. Tiimit voivat myös lyödä vetoa voittaja-autoista, joiden potti lahjoitetaan voittoisan tiimin valitsemaan kohteeseen.

Making the News Team Building Reporter Fun Game

Uutishuone

Tässä tehtävässä pitää usein laatia tulevaisuutta koskevia uutisia. Se toimii hyödyllisenä työkaluna pohtiessanne yhteiskuntavastuulauselmaanne: tulevaisuuden uutisten ennustaminen on mahtava keino osallistujille pohtia omaa vaikutustaan ympäristöön ja mitä askeleita tulisi ottaa, että sovittu yhteiskuntavastuu toteutuisi.

Creative Juices Team Building Challenges Fun

Viimeiseen Pisaraan

Viimeiseen Pisaraan visioi yrityksen kansainvälistä yhteistyötä. Tehtävän ensimmäinen osa esittää monimutkaisia jakelutiekysymyksiä, jotka tulee ratkaista. Tämä on tehtävän oleellisin osa, joka voidaan räätälöidä osoittamaan, miten joukkueet voivat vähentää hiilijalanjälkeään toimiessaan menestyksekkäästi yhdessä.