3. huhtikuuta 2012

Kansainvälinen verkostomme laajenee entisestään! Tervetuloa Xtreme.ie, joka tuottaa Catalystin ohjelmia yksinoikeudella Irlannissa.

Xtreme.ie on kolmas alan yritys, joka on viimeisen kolmen kuukauden aikana saanut Catalystin lisenssin.

Lisenssioperaatiomme menestyksen salaisuus on solmia kumppanuuksia luotettavien tiiminrakennusyritysten kanssa, joilla on jo vakiintunut asiakaskunta ja joiden tuotanto täyttää laatuvaatimuksemme. Xtreme.ie sopi täydellisesti meille.

Brittiläinen Catalyst Globalin johtaja Mark Davenport kertoo, miksi Xtreme.ie oli luonnollinen valinta

Xtreme.ie on toiminut vuodesta 2003 ja on Irlannin johtava ulkoilmaseikkailu- ja tiiminrakennusyritys. Yritys tarjoaa perusvalikoimassaan maastoautoajeluita, köysikiipeilykursseja ja monia muita innostavia paketteja yrityksille ja suurelle yleisölle.

Huolimatta tiukasta taloudellisesta tilanteesta Xtreme.ie on onnistunut kasvamaan kaikilla liiketoiminta-alueillaan, mukaan lukien mobiilipalvelut tiiminrakennuksen alalla. Tällä alueella Xtreme nimenomaan oivalsi lisenssinhankkimisen edut. Välitön pääsy Catalystin ainutlaatuiseen portfolioon mahdollistaa heille laajan valikoiman sisätiloissa tapahtuvia vaihtoehtoja tarjottavaksi konferenssi- ja kokousmarkkinoille. Me huolehdimme tuotekehityksestä ja he hoitavat myynnin ja tuottamisen.

Bluehat hoitaa menestyksekkäästi Catalystin brändiä Britanniassa ja nyt uusi Catalystin toimisto Irlannissa vahvistaa edelleen asemaamme Euroopassa. Vakavarainen asiakaspohjamme mahdollistaa jatkuvan asiakaspalvelun maiden välillä. Resurssien ja lahjakkuuksien jakaminen voi saada merkittäviä kustannussäästöjä aikaan ainakin kansainvälisten kohteiden osalta.”

Lisätietoa Xtreme.ie ja Catalystistä Irlannissa:Catalyst Teambuiding Ireland