11. heinäkuuta 2014

Catalyst Global on iloinen toivottaessaan Work Happiness Japanin mukaan alati kasvavaan kansainväliseen tiimirakennusverkostoonsa. Work Happiness on organisaatiouudistuskonsultoinnin, johtajuuden hallinnan koulutuksen, uusien työntekijöiden koulutusseminaarien ja yritysten tiiminrakennuksen erityisasiantuntija.

Paljon matkustellut Catalyst Globalin pääjohtaja Guy Baker vieraili ensimmäistä kertaa Japanissa toukokuussa 2014. Hän halusi seurata Catalystin Täyttä vauhtia riksakyydillä –tiimitapahtuman fasilitointia.  Se oli suuri menestys!  Hyödyntääkseen vierailun suomat mahdollisuudet Guy tapasi useita tiiminrakennusyrityksiä. Tavatessaan Work Happiness—yrityksen toimitusjohtajan Shingo Yoshimuran ja liiketoiminnan kehitysjohtaja Etoh "Katsu" Katsuakin hän tunsi välittömästi yhteenkuuluvaisuutta Work Happinessin ja Catalyst Globalin välillä. Hamamatsu-chossa, Tokion keskustassa sijaitseva Work Happiness on organisaatiouudistuskonsultoinnin, johtajuuden hallinnan koulutuksen, uusien työntekijöiden koulutusseminaarien ja yritysten tiiminrakennuksen erityisasiantuntija.

Pian tapaamisen jälkeen Work Happiness ilmaisi halukkuudestaan tulla Catalyst Globalin lisenssinhaltijakumppaniksi Japanissa. Katsu selitti, että he ovat kiireisiä päivittäisen toiminnan pyörittämisessä, eikä tuotetutkimukseen ja –kehittelyyn riitä aikaa, vaikka se olisikin oleellista liiketoiminnan kannalta. Sama tilanne on monella muullakin Catalyst Globalin lisenssinhaltijalla.  Hän jatkoi kertomalla, että Work Happiness odottaa innolla liittymistä kansainväliseen, samanhenkisten tiiminrakennusyritysten verkostoon, jossa voi jakaa näkemyksiä ja asiakasvinkkejä, ja samalla pitää hauskaa matkan varrella!  Catalyst Global on täydellinen kumppani.

Catalyst Global on iloinen voidessaan toivottaa Work Happiness Japanin tervetulleeksi kasvavaan, kansainväliseen tiiminrakennusyritysten verkostoonsa, ja siitä, että Catalyst Globalin tuotteet ovat nyt japanilaisyritysten saatavilla.

Lisätietoa tiiminrakennuksesta Japanissa täältäota yhteyttä

ワークハピネスのモットー

株式会社ワークハピネスでは、「世界中の組織を、”Work Happiness”にあふれるチームに変えること。」をモットーに、スタンス強化系・スキル&ナレッジ強化系など目的に応じた新入社員・若手・管理職研修などの人材開発や、企業の変革期における戦略転換・風土変革などの組織改革コンサルティングを提供しております。