9. helmikuuta 2015

Hollantilainen Windshift liittyi Catalyst Global -verkostoomme

Yli 13 vuotta sitten perustettu Windshift tunnetaan yhtenä parhaista ranta-aktiviteettien toteuttajista Hollannissa. Yrityksen repertuaariin kuuluu niin leijalajeja, survival-pelejä jousipyssyillä ja blokarting-purjehdusta. Windshiftiläiset tunnetaan myös ainutlaatuisten yritysten ulkoilu- ja tiimiyttämistapahtumien järjestäjänä.

Vastatakseen vaativan yritysasiakaskuntansa alati kasvaviin aktiviteettitarpeisiin Windshift moninkertaistaa nyt kertaheitolla tapahtumaportfoliotaan liittymällä mukaan verkostoomme ja hankkimalla eksklusiivisen Catalyst-lisenssin Hollantiin. Hiljattain julkaistussa haastattelussa yksi Windshiftin perustajista kommentoi päätöksestään liittyä Catalyst Globaliin seuraavasti:

“Yrityksenä ja henkilökohtaisella tasolla halusin laajentaa monimuotoisempiin ryhmäyttämisaktiviteetteihin. Mielestäni markkinoillamme on valtavaa potentiaalia. Catalyst Globalin tuoteportfolio on täydellinen tapa toteutaa lisäkasvua perinteisillä markkinoillamme, eli rantatapahtumissa, mutta lisäksi saamme niistä särmää jatkuvasti kasvaville konferenssi- ja tapahtumamarkkinoilla. Tämä on Windshiftille jännittävä siirto."

Tämä on myös Catalyst Globalin väelle jännittävä uutinen. Toivotamme Windshiftin lämpimästi mukaan koko ajan kasvavaan joukkoomme. Meitä on nyt 31 kumppania 71 maassa. Vuonna 2014, Catalyst järjesti maailmanlaajuisesti 1 725 tapahtumaa, joihin osallistui lähes 150 000 osallistujaa, mikä tekee meistä maailman suurimman globaalisti toimivan tiimitapahtumaorganisaation.Windshift tuo laajan outdoor-aktiviteettikokemuksensa myötä uudenlaista osaamista myös verkostoomme.

Lisätietoja Windshiftin palveluista seuraavan Hollannissa järjestämäsi kokouksen tai yritystapahtumien oheisohjelmaksi sekä tiimiyttämisaktiviteetiksi löydät osoitteesta www.windshift.nl.