biz-events ei ole jättänyt hyödyntämättä läheisen F1-radan mahdollisuuksia." /> Tiimit menevät täyttä vauhtia formulaa Yas-saarella - Catalyst Team Building Finland

2. kesäkuuta 2010

Abu Dhabi Grand Prix otettiin fanfaarein ja näyttävällä julkisuudella vastaan F1-kalenteriin ensimmäistä kertaa viime marraskuussa. Alueen kumppanimme biz-events ei ole jättänyt hyödyntämättä läheisen F1-radan mahdollisuuksia.

Jopa kolme asiakasta on jo halunnut kokea Catalystin upean Täyttä vauhtia formulaa -haasteen ja halunnut tehdä sen nimenomaan Yas-saaren radalla.

Joukkueet saivat ajaa radalla, mutta sen lisäksi kartonkiautot rakennettiin samoilla varikkohalleilla, joita Ferrari, McLaren ja muut tallit käyttävät. Ruutulippuja heilutettiin ja asianmukaisen musiikin tahdissa biz-eventsin onnistui luoda (tiettyyn pisteeseen asti!) aito F1-ilmapiiri, joka sai aikaa melko tiukkaa kisaa osallistuneiden joukkueiden välillä.

Radan omistaja ADMM oli niin vaikuttunut Täyttä vauhtia formulaa -haasteesta, että haluaa nyt myydä sitä edelleen omille asiakkailleen. Lisäpalkintona jokaisessa tapahtumassa voittoisa joukkue saa ajaa rataa ympäri Porsche-urheiluautolla! Brmm! Brmm!

Täältä saat lisätietoa Täyttä vauhtia formulaa -haasteesta