12. toukokuuta 2014

Jatkamme liittoutumista maailman johtavien tiiminrakennusyritysten kanssa. Tällä kertaa suuntaamme Suomeen ja toivotamme Seikkailun tervetulleeksi kansainväliseen yhteisöömme!

Seikkailu on saanut yksinoikeuslisenssin tuottaa Catalystin tiimiaktiviteetteja kaikkialla Suomessa. Seikkailun juuret ovat tiimiyttämistapahtumissa ja se tunnetaankin poikkeuksellisista ja innostavista tapahtumajärjestelyistä. Seikkailu on alansa edelläkävijä Suomessa. Se on nyt valmiina lanseeraamaan jotain uutta ja dynaamista suomalaiseen tiiminrakennuskenttään.

Yhtenä Suomen ensimmäisistä teambuilding-yrityksistä olemme aina seuranneet Catalystin edistystä maailmalla. Seikkailun tavoin myös Catalyst on jatkuvasti ylläpitänyt tiettyä tinkimättömyyden tasoa alalla, ja siksi olemme hyvin ylpeitä voidessamme liittyä tähän ammattilaisverkostoon.

Toimimme myös täyden palvelun kannustinohjelmatuottajana – Fincentive-nimen alla – ja siksi meillä onkin paljon liiketoimintaa maamme ulkopuolella. Silloin haemme luovimpia ja luotettavimpia kumppaneita, jotka toimivat paikallisesti kussakin kohteessa. Catalystin yhteisön jäsenenä saamme kilpailuetua ja herätämme luottamusta hankkiessamme luotettavia tiiminrakennustoimittajia asiakkaillemme. Catalystin aikaansaannokset ovat täysin ainutlaatuisia eikä mikään muu organisaatio yhdistä itsenäisiä tiiminrakennusyrityksiä maailmanlaajuisesti.

Odotamme innolla tapaavamme muita alan yrityksiä kautta maailman, jotta voimme vaihtaa tuotteita, kokemuksia, tietoa ja parhaita toimintatapoja keskenämme. Vastineeksi jaamme kokemuksemme ihmisten suorituskyvyn parantamisesta, sekä tietotaitoa ja tekniikoita Fincentive-työkalujemme avulla.

Timo Heinaro, Seikkailun toimitusjohtaja

Parhaista tiimiyttämistapahtumista Suomessa, olivatpa ne sitten sisätiloissa tai ulkoilmassa tapahtuvia, vastaa Seikkailu, jonka täysi valikoima konferenssien piristäviä väliohjelmia, liiketoimintapelejä, verkostoitumisharjoituksia ja upeita motivaatiotapahtumia tarjoaa jokaiselle jotakin. Seikkailu hoitaa tiimitapahtumat pienemmistä, kymmenen henkilön kokouksista aina tuhansien osallistujien konferensseihin.

Catalyst Global toivottaa ystävälliset suomalaiset tervetulleiksi!

Olipa tarpeena helposti toteutettava aktiivipaketti tai yksityiskohtaisesti räätälöity yksilöllinen ratkaisu, ota yhteyttä:

timo@seikkailu.fi