2. kesäkuuta 2017

Teambuilding.ie, Irlannin suurin ryhmäyttämisyritys, tuo johtavia yritystapahtumaohjelmia myös Iso-Britanniaan Catalyst Global -kumppanuutensa kautta.

Aiemmin tänä vuonna Bluehat Groupin äkillisen konkurssin myötä Catalyst Global tarttui tilaisuuteen ja arvioi uudelleen lisenssien tarjoamistavan Iso-Britanniaan. Tarjouskilpailussa hakemuksia tuli muutamilta Iso-Britannian tunnetuimmilta ryhmäyttämis- ja koulutusyrityksiltä, minkä jälkeen Catalyst Global myönsi kahdelle yritykselle Iso-Britanniassa oikeudet jakaa tuotteitaan: Teambuilding.ie ja Team Challenge Company.

“Hakemusten taso teki meihin vaikutuksen. Päätös oli vaikea,“  sanoi Guy Baker, Catalyst Globalin toimitusjohtaja. “Etsimme paikkansa vakiinnuttaneita yrityksiä, jotka ovat suoraselkäisiä, joilla on olemassa oleva asiakaskunta ja laaja asiantuntemus ja intohimo ryhmäyttämisen voimaa kohtaan.“

Teambuilding.iellä on ollut Catalyst Globalin eksklusiivinen lisenssi Irlannissa vuodesta 2011 lähtien, ja nyt tätä lisenssiä on laajennettu koskemaan Iso-Britanniaa, mukaan lukien Englantia, Walesia ja Pohjois-Irlantia. Uuden sopimuksen mukaisesti Teambuilding.ie myy ja järjestää kaikkia 174 Catalyst Globalin palkittua tuotetta näille markkinoille.

Vuonna 2016 Teambuilding.ie järjesti yli 500 tapahtumaa kansainvälisesti tunnetuille organisaatioille, kuten Google, Jaguar Landrover ja TE Connectivity.

“Teambuilding.ie oli meille luonnollinen valinta. He ovat todistaneet osaamisensa, sillä heillä on ollut Irlannin Catalyst Global -lisenssi vuodesta 2011 lähtien. He tekevät jatkuvasti töitä kansainvälisesti tunnustettujen merkkien kanssa, mutta he tarjoavat myös mahtavia ratkaisuja pienille yrityksille. Heidän tiiminsä on jo hyvin kokenut tuotteidemme myynnin ja toimituksen suhteen.” Baker sanoi.

David Bassett, Teambuilding.ien toimitusjohtaja, sanoi

“Olemme innoissamme toimintamme laajentumisesta Iso-Britanniaan uuden Catalyst Global -kumppanuutemme myötä. Iso-Britannian liikematkailun arvoksi on laskettu yli 9 miljardia puntaa, ja käsityksemme mukaan luku jatkaa kasvamistaan. Olemassa oleva suhteemme Catalyst Globaliin auttaa meitä luomaan poikkeuksellisia kokemuksia, jotka asiakkaamme muistavat ikuisesti.”