29. toukokuuta 2017

Team Challenge Company on saanut eksklusiiviset oikeudet myydä ja toimittaa Catalyst Globalin tuotteita Skotlannissa, sekä myös oikeudet Englannin markkinoille. Kumppanuuden odotetaan myös muuttavan tapahtumien järjestämistapaa Skotlannissa ja Englannissa.

Team Challenge Company toimittaa jo yli 400 korkean luokan yritystapahtumaa joka vuosi monille maailman menestyneimmistä organisaatioista, kuten BP, KPMG ja Standard Life Investments. Catalyst Globalin toimittajana Team Challenge Company on valmis aloittamaan laajentamisstrategian toteuttamisen, suunnaten uusille sektoreille, kuten lääke- ja teknologiateollisuuteen.

Interaktiivisia pelillistettyjä liike-elämäpelejä

Catalyst Globalin panostus digitaaliseen pelillistämiseen antaa Team Challenge Companylle mahdollisuuden edetä innovatiivisten aktiviteettien saralla, kuten Everestin valloituksen kanssa, joka on interaktiivinen tablettipohjainen peli, jossa tiimit ohjaavat asiakkaita ylös Mount Everestille samalla, sekä haasteiden lähettämisen suorana. Näiden kehitysaskelten avulla tiimit voivat työskennellä yhdessä riippumatta siitä, missä he ovat, ja jakaa tietoa sekä motivoida toisiaan saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Pääsy maailmanlaajuiseen jakeluverkostoon

Sen lisäksi, että Team Challenge Company pääsee käsiksi Catalyst Globalin tuotteisiin, he voivat myös käyttää yrityksen verkostoa omien tuotteidensa jakamiseen. Yrityksen kansainvälisesti toimivat asiakkaat hyötyvät myös johdonmukaisuudesta ryhmäyttämisharjoituksissa, sillä Iso-Britanniassa järjestetyt tapahtumat voidaan toistaa samanlaisina maailmanlaajuisessa mittakaavassa ulkomaisten kumppanien avustuksella.

Gerard Crowley, yksi Team Challenge Companyn johtajista, sanoi:

“Olemme todenneet, että digitaalisen pelillistämisen tuominen mukaan yritystapahtumiin on erittäin tehokas tapa sitouttaa ja motivoida edustajia. Tämä kumppanuuden myötä asiakkaamme Iso-Britanniassa pääsevät käsiksi maailman suurimpaan ryhmäyttämisaktiviteettien valikoimaan. Catalyst Global on yksi arvostetuimmista organisaatioista alalla. Sen tuotteet ja älykkäät pelit motivoivat ja rohkaisevat edistymään tavalla, mihin muut aktiviteetit eivät pysty. Olemme innoissamme saadessamme tehdä töitä heidän kanssaan ja voidessamme tarjota asiakkaillemme uusimmat ja tehokkaimmat toimintamenetelmät.” 

Guy Baker, Catalyst Globalin toimitusjohtaja, kommentoi:

"Olemme iloisia siitä, että tuotteitamme edustaa Iso-Britanniassa näin arvostettu ja innokas tiimi. Catalyst Globalin verkosto kukoistaa yhteistyön ja kumppaniemme jakaman asiantuntemuksen avulla. Team Challenge Company tuo sekoitukseen vuosien kokemuksensa ja ainutlaatuisen lähestymistavan, mikä hyödyttää sekä kumppaneitamme että heidän asiakkaitaan ympäri maailman. Odotamme innolla pitkää ja molempia hyödyttävää kumppanuutta."