19. joulukuuta 2012

Olemme hyvin ylpeitä esitellessämme jälleen uuden jäsenen Catalyst Global -verkostoomme.

Eilen Dani Polajnar (Team Building Academyn johtaja) ja Luka Jan (projektipäällikkö) tapasivat Catalystin johtajat Mark Davenportin ja Rob Yeungin Grosvenor-hotellissa Lontoossa, missä hoidettiin uuden jännittävän yhteistyön muodollisuudet.

Team Building Academy (TBA) on rohkaisevaan tiimityöhön omistautunut organisaatio, jonka toiminta perustuu laadukkaisiin ryhmäyttämisohjelmiin. TBA valmistelee, välittää, järjestelee ja toteuttaa ryhmähenkeä kohottavia ohjelmia. Yritys myös organisoi teemoitettuja tiiminrakennustapahtumia, bisnesseminaareja ja –konferensseja, sekä tekee tutkimuksia ja antaa konsultaatiota tiimityöstä.

Yrityksen pääkonttori on Ljubljanassa, josta käsin voidaan tarjota valikoima ainutlaatuisia Catalystin tiiminrakennusohjelmia Sloveniassa, Itävallassa, Unkarissa ja Kroatiassa.

Mark Davenport, Catalystin johtaja: Team Building Academy on jo neljäs tiiminrakennusyritys, joka allekirjoittaa yksinoikeuslisenssin pelkästään tänä vuonna. Tämä on todellinen virstanpylväs globaalin verkostomme laajentumisessa, koska monet asemansa vakiinnuttaneet organisaatiot huomaavat nyt Catalystin luovien tiimiohjelmien omiin portfolioihinsa tuoman lisäarvon. Monet meidän suurimmista menestystarinoistamme ovat kulkeneet ammattimaisen, alueellaan arvostetun tiiminrakennustoimijan kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen kautta. TBA sopii tähän malliin hyvin.

Jos omistat vastaavan yrityksen, jolle etsit luovaa molempia hyödyttävää yhteistyömallia Catalyst Globalin kanssaLataa täältä lisätietoa.

Jos etsit tietoa tiimiyttämisideoista Sloveniassa, Itävallassa, Unkarissa tai Kroatiassa, lue lisää www.tba.si