16. helmikuuta 2015

Catalystin hong kongilaisesta kumppanista maailmankuulun Scartlett Entertainmentin tiimitapahtumakumppani

Kukapa ei tapahtuma-alalla olisi kuullut yrityksestä nimeltä Scarlett Entertainment & Media? Yhtenä maailman johtavista ohjelmapalveluyrityksistä Scarlett toteuttaa vuosittain yli 5000 ohjelmaa sadoissa eri kohteissa eturivin yrityksille ja tapahtumille eri puolilla maailmaa.  

Scarlett on valinnut Catalystin ja Team Building Asia -kollegamme tiimitapahtumakumppaneikseen. Team Building Asia on toteuttanut yli 1500 tapahtumaa lähes 100 000 osallistujalle ja on profiloitunut yhtenä johtavista tiimitapahtumayrityksistä Aasiassa ja Tyynenmeren alueella

Katso Scarlett Entertainmentin haastattelusta Team Building Asian perustajan ja toimitusjohtaja Stuart Harrisin haastatteluista, mistä lähtökohdista hänen yrityksensä toimii tiimiyttämistapahtumissa kuten

Haastatteluun pääset klikkaamalla seuraavaa linkkiä: interview with Scarlett Entertainment & Stuart Harris from Team Building Asia.

Catalyst Globalin team building -aktiviteetit toimittaa Hong Kongin, Macaon ja Shanghain alueella Team Building Asia. Kun suunnittelet tapahtumia sillä suunnalla, ota Stuart Harrisiin ja hänen tiimiinsä yhteyttä!