11. huhtikuuta 2017

Olemme innoissamme voidessamme esitellä Premio Teambuildingin, Catalyst Globalin ryhmäyttämisverkoston uuden jäsenen, joka on saanut eksklusiivisen lisenssin markkinoida ja toimittaa Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteita Costa Ricassa ja Panamassa. Tämä jännittävä askel edistää sitä valtavaa vaikutusta, joka Catalyst Globalin ryhmäyttämisohjelmilla on Keski- & Etelä-Amerikan tiimeille.

PREMIO Teambuilding on PREMIO DMC:n, kansainvälisesti tunnetun yrityksen, sisaryhtiö, joka tarjoaa kaikenkattavia matkakohdepalveluja Costa Ricassa ja suunnittelee räätälöityjä ohjelmia asiakkailleen. Sen menestys perustuu uuteen lähestymistapaan, jonka on laskettu parantavan asiakastavoitteita ja tarjoavan vieraille matkan, jolla on lähtemätön vaikutus heidän elämäänsä.  

Me PREMIO Teambuildingillä olemme erittäin innoissamme voidessamme aloittaa matkan kumppanina Catalyst Globalin verkostossa. Uskomme aidosti, että ryhmäyttämiskokemukset ovat avainasemassa mille tahansa organisaatiolle, joka haluaa työskennellä tehokkaammin ja harmonisessa ympäristössä. Pyrimme erinomaisuuteen ja olemme varmoja, että tämä kumppanuus on elintärkeä vaihe tällä alalla menestymisessä. Meillä on kunnia olla osa tätä mahtavaa ryhmäyttämisammattilaisten joukko ympäri maailman. Olemme valmiita aloittamaan!

Rolando Ramirez, toimitusjohtaja / osakas, Premio Teambuilding (Catalyst Costa Rica & Panama)

"MICE-alan (kokoukset, kannustimet, kongressit ja tapahtumat) johtavana asiantuntijana Premio on ylpeä voidessaan tuoda Catalystin maailman Costa Ricaan, joka on täydellinen kohde ryhmäyttämiselle. Catalystin ammattitaidolla suunnitellut ryhmäyttämisaktiviteetit ja yrityspelit yhdessä sen maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kanssa mahdollistavat sen, että Premion uusi tytäryhtiö Premio Teambuilding kykenee täyttämään asiakkaidensa vaativat tarpeet. Näemme edessämme suurta kasvua, sekä paikallisesti että kansainvälisesti, kun otetaan huomioon että Costarican paikallinen talouselämä kukoistaa, sillä alueella on paikallisia yrityksiä sekä erittäin tunnettuja monikansallisia yhtiöitä." 

Helena Chavarría, Premio DMC:n puheenjohtaja ja perustaja.

Catalyst Globalin tiimi vieraili Costa Ricassa viime viikolla pitääkseen PREMIO-tiimille useamman koulutuspäivän. Koulutukseen sisältyi tuotetietoa ja -taitoa liittyen myynti- ja toimitusehtoihin, sekä myös hieman tutustumista Costa Rican upeisiin nähtävyyksiin ja ajanvietteisiin. Liiketoiminnan kehitysjohtaja Mark Davenport ylisti PREMIO-tiimin intoa ja määrätietoisuutta matkalta palattuaan. 

"Premio DMC osoitti selkeästi alkaneensa ymmärtää "avaimet käteen" -ryhmäyttämisratkaisujemme arvon, joiden avulla paikkansa vakiinnuttaneet DMC:t voivat ottaa olemassa olevaan tarjontaansa runsaan määrän luovia konsepteja kertaheitolla. Olen innoissani tästä uusimmasta kumppanuudesta, ja tiedän että Premio DMC tuo mukanaan valtavasti kokemusta Catalyst Globalin verkostoon."

Mark Davenport, liiketoiminnan kehitysjohtaja, Catalyst Global

Odotamme innolla tiivistä yhteistyötä ja odotamme PREMIO teambuildingin tiimiltä jännittäviä asioita.