Vauhdilla eteenpäin -ohjelman, joka on aika- ja liiketutkimus minikoossa. Vauhdilla eteenpäin on kiihkeä pöydällä tapahtuva väliintulo, joka aktiivisesti rohkaisee osallistujia tarkastelemaan ja parantamaan suoritustaan." /> Uusi tiimiohjelma prosessien parantamiseksi - Catalyst Team Building Finland

17. marraskuuta 2010

Olemme juuri lanseeranneet Vauhdilla eteenpäin -ohjelman, joka on aika- ja liiketutkimus minikoossa. Vauhdilla eteenpäin on kiihkeä pöydällä tapahtuva väliintulo, joka aktiivisesti rohkaisee osallistujia tarkastelemaan ja parantamaan suoritustaan.

Tiimin täytyy koota ennätysajassa sekalaisista mallikomponenteista valikoima yhteen liitettäviä konseptiautoja. Työn optimointi on kriittistä menestyksen kannalta, koska ryhmiä haastetaan muodostamaan erittäin tehokkaita kokoonpanolinjoja säästäen sekunteja rakennusajassa.

Nyt on tärkein hetki tutkia prosessien parantamista! Vauhdilla eteenpäin on loistava alusta käynnistää keskustelu käytännönläheisen hauskuuden siivellä. Etelä-Afrikan, Yhdistyneiden Arabiemiraattien ja Aasian alueiden toteutuneen myynnin perusteella tämä aktiviteetti vaikuttaa tarjoavan asiakkaan sijoitukselle hyvän vastineen. Tuloksellista tiiminrakennusta!

Klikkaa täältä lisätietoa!