21. maaliskuuta 2016

Catalyst Globalilla on erityinen ilo toivottaa tervetulleeksi ensimmäinen vuoden 2016 uusi kumppani Catalyst-verkostoon. Maxin Prague on nyt eksklusiivinen edustajamme Tsekeissä.

Toimitusjohtaja Jarmila Skorikovan vuonna 1999 perustama Maxin PRAGUE on johtava DMC- & tapahtumatuotantoyritys Tsekin tasavallassa. Yritys keskittyy kokousten, kannustimien, konferenssien, tapahtumien ja tuotteiden lanseerausten ammattitaitoiseen järjestämiseen. Nyt he tarjoavat asiakkailleen myös uuden ulottuvuuden Catalystin ryhmäyttämistuotevalikoiman ja Catalystin verkoston jäsenenä saamansa tuen avulla. 

“Olimme välittömästi Maxin PRAGUEN johtoportaassa sitä mieltä, että halusimme liittyä Catalystin verkostoon, kun kuulimme sen olemassaolosta ja näimme sen esitykset. Olemme tottuneet hyödyntämään erittäin eksklusiivisten yhteisöjen voimaa, pilvivarastoja sekä ennakkoluulottomuutta maailmassa, ja meistä tuntuu että Catalyst saattaa hyvinkin pian olla uusi vahva liittolaisemme.”

Jarmila Skorikova, Toimitusjohtaja & perustaja, Maxin PRAGUE

 

"Verkostomme voimistuu koko ajan ja Maxin PRAGUE  osoittaa ymmärtävän DMC:n arvon Catalystin tarjouksessa yhä enemmän. "Käänteentekevien" ryhmäyttämisratkaisujemme avulla DMC-operaattorit voivat välittömästi sisällyttää runsaasti luovia konsepteja olemassa olevaan tarjontaansa. Catalystilta saatu tuki ja koulutus synnyttää sisäistä itseluottamusta ja sen avulla talonsisäisiä ryhmäyttämisasiantuntijoita voidaan nimittää nopeasti. Catalyst tarjoaa DMC:lle tervetullutta helpotusta samojen vanhojen ehdotusten keksimiseen uudelleen ja kasvattaa ryhmäyttämismyynnistä saatua tuottoa dramaattisesti."

Mark Davenport, Liiketoimintakehityksen johtaja, Catalyst Global

 

Praha ja seikkailukisat kulkevat käsi kädessä. Sijainti on täydellinen aarrejahteihin. Maxin PRAGUElla on valtavasti kokemusta tablettikulttuurikierrosten ja kaupunkirallien suunnittelusta. Se on täydellinen kumppani tuomaan Go Team -aarrejahtiteknologiamme Tsekin tasavaltaan.

Maxin PRAGUE uskoo, että "YLIVERTAISUUS SYNTYY YKSITYISKOHDISTA”, ja elää ylpeänä tämän mottonsa mukaan päivä toisensa jälkeen. Täällä Catalyst Globalilla nämä arvot tuntuvat oikealta ja meistä todellakin tuntuu, että olemme löytäneet "oikean kumppanin" Maxin PRAGUEn tiimistä.

Odotamme innolla erittäin valoisaa tulevaisuutta yhdessä!