12. toukokuuta 2014

Kun jalkapallon maailmanmestaruuskisat ovat lähestymässä, ei voi olla parempaa hetkeä kokea etelä-amerikkalaisen jalkapallon energisyyttä ja intohimoa. Maalii!! ei ole pelkästään hauskaa, se on myös vahvasti liiketoimintaan liitettävä tapahtuma, mikä antaa aitoa lisäarvoa tähän ainutlaatuiseen tiimihaasteeseen.

Aikaa pari tuntia, tehtävänä kouluttaa joukkueet liigan huipulle.  Osallistujat kokevat samoja paineita, joita nykyajan jalkapallopomotkin kohtaavat: pelaajien kouluttaminen, sponsorineuvottelut, ja viime kädessä tietysti pallon saaminen maaliverkkoon!

Tässä pelissä sijoitutaan pisteiden mukaan ja eniten pisteitä kerännyt joukkue on se, joka hallitsee strategisesti parhaiten ajan ja resurssit, ja saavuttaa maksimitulokset.

Maalii!! kehitettiin Brasiliassa paikallisen kumppanimme Conquistarin toimesta. Nyt se on kaikkialla maailmassa asiakkaidemme saatavilla - yksinoikeudella Catalyst Teambuildingin paikalliskumppaniverkoston kautta.

Olemme todella ylpeitä tuodessamme jalkapallon intohimon tiimiyttämisen maailmaan. Maalii!! on jo saanut erinomaisen vastaanoton Brasiliassa ja sitä on myyty useille yritysasiakkaille. Kuvat on Libra Groupista (satamat ja lentokentät ympäri maailmaa). Kyseessä oli 350 osallistujan konferenssi, mutta tehtävä toimii yhtä hyvin myös pienemmissä, vähintään 30 hengen tilaisuuksissa.

Elves Costa, Conquistar, Brasilia

Jos haluat lisätietoa ja katsoa videon tapahtumasta,klikkaa täältä