1. syyskuuta 2015

Catalyst Globalilla on ilo ilmoittaa uudesta yhteistyöstä Kadoman kanssa, jolle on myönnetty lisenssi Catalyst-tuotteisiin Kolumbiassa

Kadoma on vakavarainen ryhmäyttämis- ja koulutusyritys, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Kolumbiassa, sillä sen pääkonttori on Bogotassa. Yrityksen asiantuntijatiimi järjestää ohjelmia ympäri Kolumbian, mukaan lukien keskeisissä keskuksissa kuten Bogotassa, Cartagenassa ja Medellinissä, jatkuvasti kasvavalle määrälle Kolumbiassa toimivia monikansallisia yrityksiä, sekä kotimaan MICE-markkinoille ja paikallisille yrityksille ja järjestöille.

Catalyst Globalin toimitusjohtaja Guy Baker vieraili Kolumbiassa pitämässä henkilökunnan koulutusohjelmaa yhdessä brasilialaisen naapuriyhtiön Conquistarin asiantuntijakouluttajan, Elves Costan kanssa.

"Kadoman kanssa solmittu kumppanuus varmistaa sen, että Catalystin ryhmäyttämistuotteita myydään ja toimitetaan korkeiden laatuvaatimustemme mukaisesti Kolumbiassa. Kadomen ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta teki meihin vaikutuksen, sillä he ovat keskittyneitä toimittamaan ryhmäyttämiskokemuksia, joilla on pitkäkestoisia tuloksia. Kadoman suhde paikallisiin nuorisoa edesauttaviin järjestöihin on myös vaikuttava ja sopii hyvin yhteen Catalyst Globalin antamiskulttuurin kanssa."

Guy Baker toimitusjohtaja | Catalyst Global

Daniel näkee Catalyst Global -kumppanuuden jännittävänä mahdollisuutena laajentaa heidän toimintaansa kohti sisätapahtumia ja interaktiivisia liiketoimintapelejä. Hän kertoi olevansa innostunut kaikesta siitä tiedosta, johon pääsee käsiksi tekemällä yhteistyötä Catalyst Globalin kumppaneiden kanssa ympäri maailman.

"Meille on suuri kunnia ja olemme ylpeitä voidessamme kävellä jättiläisten kanssa, saadessamme olla Catalyst Globalin, maailman suurimman ja parhaan ryhmäyttämisohjelmien tuottajien verkoston, jäsen. Tämän kumppanuuden myötä Kadoma Outdoors / Catalyst Kolumbia voi tarjota Kolumbian markkinoiden parhaat, arvostetuimmat ja suurimman valikoiman innovatiivisia ryhmäyttämisohjelmia."

Daniel Trujillo toiminnanjohtaja ja yksi Kadoma Ourdoorin perustajista

Valikoima Catalystin ryhmäyttämisohjelmia, mukaan lukien erittäin suositut Flat Out Formula One, Need 4 Speed, The Big Picture ja Go Team, ovat nyt myös osa Kadoman eksklusiivista innovatiivisten, mukaansa tempaavien ja hauskojen ryhmäyttämisohjelmien valikoimaa.

Saadaksesi lisätietoja tai ollaksesi ensimmäisenä kokemassa Kadoman valikoiman uudet Catalyst-ryhmäyttämisohjelmat Kolumbiassa, vieraile Kadoman verkkosivuilla tai ota yhteyttä johonkuhun heidän erittäin taitavista tapahtumakoordinaattoreistaan nyt soittamalla numeroon +57 317 3742026.

Verkkosivu: www.kadoma.co