10. heinäkuuta 2014

Kaksi itsenäistä tiiminrakennusyritystä on yhdistänyt voimansa ja hankkinut Catalyst Teambuildingin yksinoikeuslisenssin Venäjällä. Toivotamme Ola ja Elena Kastenssonin (Russkie-Prostori) sekä Maria Varlamovan (Fabrika) tervetulleiksi verkostoomme.

Nopea kasvumme Itä-Euroopassa antoi odottaa Venäjän markkinoilta yrittäjävetoista yhteydenottoa Catalyst Teambuildingin mahdollisuuksista. Emme kuitenkaan osanneet odottaa, että yhteydenottoja tulisikin kahdelta yritykseltä yhtä aikaa!

“Tällaisessa tilanteessa yleensä molemmat yritykset olisi arvioitu ja sen perusteella tehty päätös paremmin sopivan kumppanin kanssa hankkeen etenemisestä. Kun matkustimme Venäjälle tapaamaan yrityksiä, Huomasimmekin, että molemmilla oli merkittäviä etuja, mutta täysin erilaiset kohdemarkkinat. Sekä Fabrika että Russkie Prostori sopivat meille hienosti, ja olimme poikkeuksellisessa tilanteessa, jossa molemmat vaikuttivat meille sopivilta kumppaneilta.

Ratkaisumme olikin, että yritykset puhuisivat asiasta keskenään avoimesti ja toteuttaisivat yhteisesti vahvuuksiaan tiimimarkkinalla. Näin kävikin, yhteinen venäläinen kumppanuus on solmittu, ja olimme hyvin ylpeitä voidessamme toteuttaa jotain uraa uurtavaa Catalyst Globalin historiassa.”

Mark Davenport -  Catalyst Globalin johtaja

Ola, Elena ja Maria tulevat kaikki ensi viikon Eurooppa-kokoukseemme Lontooseen, jossa heillä on mahdollisuus tavata alueensa muita samanhenkisiä ammattilaisia ja verkostoitua heidän kanssaan.

Lisätietoa Venäjän tiimiaktiviteeteista täältä: www.catalystteambuilding.ru