28. toukokuuta 2014

High-tech-aarteenetsintäkilpailut ovat rantautuneet Kanadaan! Catalyst Global on sopinyt yhteistyöstä tiiminrakennus-asiantuntijayritys Eventologyn kanssa Go Team –tablettikisan tuottamisesta kautta Kanadan.

Elämme jännittäviä aikoja: Kanadan tiiminrakennustyö on muutosvaiheessa, ja Eventology johtaa tietä monipuolisella valikoimallaan erilaisia haastetehtäviä sekä palkinto- ja tunnustusohjelmia.

Tuomme tuoreen näkökulman tiimitapahtumiin Kanadassa ja osana Catalyst Globalin verkostoa pystymme säilyttämään edelläkävijäasemamme.  Go Team on erinomaisen joustava tiiminrakennusalusta, jolle Catalyst Globalin tiimi tarjoaa uskomatonta taustatukea. Tapahtumatiimimme suunnittelee parhaillaan tablettipohjaisia tapahtumia Vancouverissa, Torontossa, Ottawassa, Montrealissa ja Calgaryssä.

Kunhan Go Team on täysin lanseerattu, tuomme lisää ainutlaatuisia Catalyst Teambuilding –konsepteja markkinoille. Tarjoamme täydellisen valikoiman konferenssin energiaatuovia väliohjelmia, motivoivia yrityspelejä ja interaktiivisia bisnessimulaatioita.”

Alexandre Pett - Eventologisti

Lisätietoja Kanadan johtavasta tiiminrakennustoimittajasta täältä www.eventology.ca