9. kesäkuuta 2016

Catalyst Global -verkosto sai jälleen uuden jäsenen puolalaisesta tiimitapahtuma-asiantuntijayrityksestä ExProfessosta.

Vuonna 2003 perustetulla ExProfessolla on rutkasti kokemusta ja luovuutta kun puhutaan simulaatiopelien ja roolipelikokemusten suunnittelusta. Catalyst-yhteisö perustuu yhteistyön ja jaetun osaamisen periaatteille. Olemme erittäin innoissamme 'pelinäkökulmasta', jonka ExProfesso tuo mukanaan verkostoon.

Miksi Catalyst?

“Innovatiivisuus on aina tarpeen, asiakkaidemme yllättäminen "jollakin uudella", "jollakin tuoreella" - etsimme jatkuvasti uusia ideoita ja olemme tällä alalla aina kyltymättömiä - aivan kuten asiakkaammekin ;) Tämän vuoksi uskomme vahvasti Catalyst Globalin ryhmäyttämisverkoston järkevyyteen. Ja olemme todella innoissamme päästessämme tekemään yhteistyötä teidän kaikkien kanssa!”

Monika Dymacz (ExProfesson johtaja)

Ryhmäyttämisen tulevaisuus Puolassa?

Vietettyäni jonkin verran laatuaikaa puolalaisen tiimin kanssa tiedän, että muiden Catalyst Globalin ryhmäyttämisverkoston jäsenten lailla he saavat innoituksensa kulttuurista, tieteestä, urheilusta ja ihmisten ponnisteluista. Tähän tapaan he ovat omaksuneet "tuhatvuotisen" lähestymistavan ryhmäyttämisaktiviteetteja suunnitellessaan. Olemme todella innoissamme, että "niksipelit", kuten Fresh Biz, Beat Box ja Big Picture ovat nyt saatavilla Puolassa“

Mark Davenport, Catalyst Globalin johtaja

Jos etsit luotettavaa kumppania vahvistamaan ryhmäsi tehokkuutta Puolassa, käy läpi tarpeesi ExProfesson kanssa.