19. joulukuuta 2014

Catalyst Globalilla on ilo julkistaa: belgialainen Event Masters Belgium on nyt osa Catalyst Global Teambuilding -verkostoamme!.

Event Mastersilla on yli 20 vuoden kokemus innovatiivisten tiimitapahtumien järjestämisestä. Vaikka yrityksellä on jo yli 50 omaa tapahtumakonseptia, Event Masters liittää mielihyvin Catalystin kolminkertaisen aktiviteettivalikoiman osaksi tapahtumaportfoliotaan. Varsinkin yrityspelit ja musiikkiaktiviteetit tuovat aivan uutta lisää Event Mastersin valikoimaan.

Yhteistyö toimii myös toisinpäin. Event Masters tuo kaikkien Catalyst-lisenssinhaltijoiden saataville interaktiivisen "Battle of the Tables" -illallispöytäaktiviteettinsa. Kyseessä on erittäin mukaansa tempaava, joustava, valmiiksi käsikirjoitettu mutta täysin räätälöitävissä oleva aktiviteetti, joka tekee pöytäryhmistä tiimejä - ja kaikki tämä yhden illallisen aikana!

Yhteistyö on jo alkanut käytännön tasolla Catalyst-kollegoiden kanssa. Event Mastersin toimitusjohtaja Bert Knuts and yhtiökumppaninsa Johnny Machiels matkasivat hiljattain Lyoniin todistamaan, miten ranskalainen Catalyst-kumppanimme Eagles Team Building toteutti valtavan mittakaavan Orchestrate-tapahtuman 600 osallistujalle.

Event Masters erottuu positiivisesti joukosta myös yhteiskuntavastuullisilla CSR-ohjelmillaan. Event Masters tekee tiivistä yhteistyötä Cunina-järjestön kanssa tukemalla 40 nepalilaista kasvattilasta ja kouluttamalla heistä sairaanhoitajia Himalajan vuoristokyliin. Marraskuussa 2014 Johnny ehti hyväntekeväisyystyöltään kuitenkin osallistua myös Catalystin Aasianmaiden konferenssiin.

Event Mastersin myötä Catalyst Global -verkostossa on nyt mukana 40 eturivin tiimitapahtumayritystä!

Lue lisätietoja yhteistyökumppanistamme osoitteessa  www.eventmasters.be