19. elokuuta 2015

Israelilainen Challenge Group liittyi mukaan koko ajan kasvavaan Catalyst Global -verkostoon

Challenge Group on israelilainen täyden palvelun ryhmäyttämis- ja koulutusyritys. Päämajaansa Tel-Avivissa pitävä yritys järjestää hauskoja, motivoivia ryhmäyttämisaktiviteetteja ympäri Israelia.

Challenge Group ylpeilee huippuluokkaisten kokemusten luomisella ja toivottaa tervetulleeksi mahdollisuuden kutsua ihmisiä hullaantumaan ja pitämään hauskaa! Yrityksen ammattitaitoiset ja asialleen omistautuneet työntekijät ovat ulkoilmatoimintaa sekä surffausta, hiihtoa, ratsastusta, melontaa ja monia muita seikkailuja kohtaan tuntemansa rakkauden ja intohimon ansiosta asiantuntijoita hauskojen ja erinomaisten ulkoilmapäivien luomisessa innovaation ja luovuuden avulla samalla nauraen ja pitäen hauskaa läpi koko kokemuksen!

Kaksi veljestä, Assaf & Liron Yakobi, perustivat yrityksen 10 vuotta sitten alunperin ulkoilmakoulutusyritykseksi pienille ryhmille. Veljeksillä oli taustaa liike-elämän konsultaatiosta ja Israelin armeijasta, joten he siirtyivät pian räätälöimään ryhmäyttämisratkaisuja suuriin yritystapahtumiin. Tähän päivään mennessä he ovat tuottaneet massiivisia tapahtumia tuhansille ihmisille, mukaan lukien viime vuonna järjestetyn tapahtuman (kuvassa), jossa pidettiin Israelin ensimmäinen esteratafestivaali 5 000 ihmisen juostessa metsien läpi mudan ja hullujen esteiden seassa!

Perustaja ja johtaja Assaf näkee Catalyst Globalin kanssa solmitun kumppanuuden jännittävänä mahdollisuutena tarjota Israelille innovatiivisimpia ja toimiviksi todistetuimpia ryhmäyttämisohjelmia ja -aktiviteetteja, joita maailmassa on tarjolla.

“Olemme äärimmäisen ylpeitä jäsenyydestämme jatkuvasti laajenevassa Catalyst Team Building -verkostossa ja odotamme innolla yhteistyötä ja ajatusten jakamista samanhenkisten ihmisten kanssa samalta alalta ympäri maailman. Uskomme vakaasti, että Catalystin tuotteet tuovat ryhmäyttämiseen Israelissa uuden ulottuvuuden ja olemme sitoutuneet pitämään yllä heidän korkeita vaatimuksiaan tapahtumien räätälöinnin ja järjestämisen suhteen, jotka täyttävät asiakkaiden tarpeen saada aikaan kestäviä tuloksia. Kuten Catalyst Globalin tiimi, me rakastamme haasteita, olemme joukkuepelaajia ja rakastamme nauramista & hauskanpitoa!”

Assaf Yakobi, toimitusjohtaja | Challenge Group

Kumppanuus Challenge Groupin kanssa on strateginen veto, joka varmistaa sen, että Catalystin ryhmäyttämistuotteita myydään ja toimitetaan korkeiden vaatimustemme mukaisesti Israelissa. Olemme innoissamme hauskasta energiasta, osaamisesta ja näkemyksistä, joita Assaf & Liron tiimeinen tuovat mukanaan Catalyst Team Building -verkostoon.”

Mark Davenport, BDM | Catalyst Global

Challenge Group aloittaa tuomalla Israelin markkinoille joitakin testatuimmista Catalystin ryhmäyttämistuotteista, mukaan lukien Flat Out Formula 1, Big Picture, Need 4 Speed, River RunnerBridging the Divide ja Two Tribes.

Lisää tietoa Challenge Groupista saat osoitteesta www.clg.co.il