7. helmikuuta 2017

Catalyst Global tiedottaa yksinomaisesta kumppanuudesta Agence Synergyn kanssa Catalyst-ryhmäyttämistuotteiden myynnistä ja toimittamisesta Tunisiaan.

Vuonna 2010 perustettu Synergy on johtava tapahtumayritys, joka tarjoaa räätälöityjä kannustin, kokous- & tapahtumaratkaisuja yritysasiakkaille Tunisiassa ja ympäristössä. Vuosien saatossa Synergy on tullut tunnetuksi asiantuntemuksestaan kohdennettujen tulosten toimittamisessa eri osa-alueilla, mukaan lukien tapahtumasuunnittelu, kongressien järjestäminen, kannustinmatkailu, palkkio-ohjelmat, tuotteiden julkaisut sekä kokousten hallinnointi. Nykyään heidän palvelunsa ovat keskittyneet auttamaan yrityksiä ymmärtämään, että yrityksen menestys on riippuvainen työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden sitouttamisesta ja inspiroinnista saamalla heidät suoriutumaan paremmin. Tämän näkökulman myötä oli täysin luonnollista, että Synergyn tavoitteena on vakiinnuttaa asemansa ryhmäyttämisen johtavana tekijänä Tunisiassa.

 

"Yli seitsemän vuoden toiminnan jälkeen, me Synergyllä haluamme tulla tärkeäksi alueelliseksi tekijäksi ryhmäyttämisalalla. Kauan alalla olleen Catalyst Globalin vankkaan ryhmäyttämisverkostoon liittyminen antaa meille merkittävää vaikutusvaltaa liiketoimintamme kehittämiseen ja Pohjois-Afrikan nopeasti kasvavaan markkinatarpeeseen vastaamiseen. Tämän vuoksi olemme ylpeitä ollessamme nyt osa Catalyst Globalia, jonka liiketoiminnan keskeiset arvot vastaavat meidän arvojamme, ja odotamme innolla voivamme juhlia tulevia yhteisiä saavutuksia.”  

Ghazi Cheikhrouhou, Perustaja

 

Eksklusiivinen verkostojäsenyys antaa Synergylle mahdollisuuden päästä käsiksi Catalystin kattavaan portfolioon, joka sisältää todistetusti toimivia ryhmäyttämisratkaisuja, kattavaa koulutusta, myynti- & markkinointimateriaalia ja asiantuntemusta, sekä myös mahtavan tilaisuuden tehdä yhteistyötä ryhmäyttämis-, koulutus- ja MICE-yritysten kanssa ympäri maailman.

 

“Me Catalyst Globalilla olemme erittäin innostuneita saadessamme jälleen yhden vakavaraisen tapahtumayrityksen osaksi maailmanlaajuista ryhmäyttämisverkostoamme. Yhteistyö Synergyn kanssa heijastaa kasvavaa trendiä, jossa tunnetut tapahtumayritykset tunnistavat ryhmäyttämisen arvon olemassaolevassa asiakaskannassaan ja Catalystin ryhmäyttämisverkoston valtavat edut.”  

Mark Davenport, Liiketoiminnan kehitysjohtaja, Catalyst Global

 

Synergyn motto on "Suunnitella ja herättää henkiin tapahtumia tuttujen ja turvallisten reittien ulkopuolella, ylittäen asiakkaan odotukset." Ne tuhannet ihmiset, jotka ottavat osaa Catalystin ryhmäyttämistuotteisiin maailmanlaajuisesti joka vuosi, tietävät että meistä on mahtavaa ylittää asiakkaiden odotukset, joten tiedämme saavuttaneemme synergian Agence Synergyn kanssa.