6. kesäkuuta 2014

Jatkamme itäisen Euroopan valloitustamme aloittamalla yhteistyön romanialaisen Universumin kanssa

Oman alueensa edelläkävijäyritys Universum on Romanian johtava tiiminrakennusasiantuntija. Se tunnetaan yrityksenä, jonka tiimituotteet ovat täydellisesti linjassa asiakkaan vision ja arvojen kanssa.

Perustamme työmme upeaan yhdistelmään: kivoja tyyppejä ja mahtavia ideoita. Projekteissamme yhdistetään eri alojen asiantuntijoiden osaaminen. Tiimissämme on inspiroivia ohjaajia, luovia viestijöitä, erinomaisia fasilitaattoreita, visuaalisia taiteilijoita, suunnittelijoita, muusikkoja, digialan pioneereja ja jopa taikureita. Nyt kun saamme Catalyst Teambuildingin tuotteet omaan valikoimaamme, meillä on kaikki mitä tarvitaan..

Universum on innovaattori ja olemme olleet pitkään markkinajohtaja Romaniassa. Olemme kuitenkin tietä raivatessamme avanneet sen muillekin alan yrityksille. Siksi näemme strategista hyötyä kumppanuudesta Catalyst Teambuildingin kanssa. Saamme testattuja, hyväksi koettuja ja innovatiivisia tiimiyttämisratkaisuja, joiden avulla olemme aina askelen edellä kilpailijoitamme. Nopeus vastata markkinoiden tarpeisiin on kehittyvien markkinoiden avainkeino ja Catalyst tarjosi meille sen energiapaukun jota tarvitsimme tässä vaiheessa.

Allekirjoituksen jälkeen Catalystin tiimi tuli meitä kouluttamaan ja kokeilimme Bukarestin keskustassa Go Teamia, joka on uusi aarteenetsintäkilpailu. Olimme niin innoissamme tästä tekniikasta, että jo heti seuraavana päivänä järjestimme Microsoftille saman aktiviteetin!

Cristian Hossu, Universumin johtaja

Romanian lisäksi Universum tarjoaa alan tapahtumia Moldovassa ja Serbiassa.

Ota vapaasti yhteyttä, kun kaipaat inspiroivia ideoita ja piristystä seuraavaan konferenssiinne kokoukseen tai tiimipäivään: contact@universum.ro

Olemme iloisia kumppanuudesta Universumin kanssa luodaksemme Catalyst Teambuilding Romanian! Lue lisää täältä: www.catalystteambuilding.ro