19. tammikuuta 2012

Olemme yhdistäneet voimamme koulutusyritys Acewoodin kanssa, joka on nyt virallisesti lisenssihaltija Catalystin tuotteille Pekingissä, Chengdussa ja Chongqingissa

Olemme hyvin iloisia esitellessämmeAcewoodin Catalystin yhteisöön. Kiina on merkittävä kansainvälisen kasvumme kannalta, ja edustus Beijingissä, Chengdussa ja Chongqingissa, sekä kumppanuusTeam Building Asian kanssa Shanghaissa tarkoittavat, että Catalyst on merkittävässä roolissa Kiinan tiiminrakennusmarkkinoilla. Meillä on jo vakaa verkosto aasialaisia alan kumppaneita, ja uusi toimisto Beijingissä hyödyttää asiakkaitamme suoraan: tuotanto on yhtenäinen, tapahtumat kustannustehokkaita ja hiilijalanjälki pienempi.

“Me Acewoodilla suhtaudumme intohimoisesti viestintäkoulutukseen – oli se vaikkapa mediakoulutusta, esiintymistaitoja, nopeaa reagointia, ex-tempore-puheen pitämistä, kuuntelutaitoa, monikulttuurista viestintää tai muuta vastaavaa koulutusta. Catalystin tuotteet täydentävät olemassa olevaa valikoimaamme täydellisesti, sallien meidän pian tarjota asiakkaillemme laajenevasta valikoimasta dynaamisia ryhmähengen kohottamisaktiviteetteja.

Catalyst kiinnosti meitä, koska heillä on jatkuvaa tuotekehittelyä ja hyvä koulutuspaketti, joka mahdollistaa meille heidän tuotteittensa nopean tuottamisen. Kiinalainen markkina on vasta lapsenkengissä, ja yhteistyö Catalystin kanssa vie meidät kilpailun kärkeen tiukasti."

Pääpomo Linda Lee kuvailee, miksi Catalyst on Acewoodille tärkeä kumppani