2. toukokuuta 2012

Catalyst on kehittänyt uuden, jännittävän kumppanuuden d'frens-nimisen yrityksen kanssa Bangaloressa saadakseen tiimirakennuksen Intiaan.

Nimi tarkoittaa kaveruksia: d'frens ja perustajat ovat joukko vanhoja ystäviä, jotka tutustuivat opiskellessaan Bangaloressa 90-luvulla. Parinkymmenen vuoden aikana ystävykset vaalivat ajatusta perustaa oma yritys, vaikka työt veivät eri puolille maailmaa.

Hankittujen MBA-tutkintojen avulla laadittiin vahva liiketoimintasuunnitelma ja d'frens perustettiin vuonna 2005, tarkoituksena luoda jotain ainutlaatuista (yrityksen nimi viittaa myös sanaan "difference", eli erilainen), käytännöllistä ja kokeellista työntekijöiden sitouttamisratkaisujen saralla.

Nyt d'frens on tunnettu kaikkialla Intiassa luovuudestaan, räätälöidyistä ratkaisuista ja kyvystä tuottaa ryhmähenkeä kohottavia ohjelmia, jotka vastaavat organisaation tarpeisiin. Kaverukset ovat älykkäitä ja kekseliäitä. Oli vain ajan kysymys, koska alan kaikkein luovin yritys yhdistäisi voimansa Catalyst Globalin kanssa. Hyvinkin lyhyessä ajassa yritys on jo tuottanut menestyksekkäästi laajan valikoiman Catalystin tuotteita, ja me odotamme innolla heidän ideoittensa jakelua globaalin verkostomme kautta.

Yritys sijaitsee Bangaloressa, josta on hyvät yhteydet Goan konferenssialaan. He viettävät kuitenkin paljon aikaa myös Delhissä ja Mumbaissa ja tietysti resursseja on hoitaa tapahtumia muuallakin Intiassa.

Catalyst Global on innoissaan päästessään planeetan nopeimmin kasvavalle markkinalle ja odottaa jännittävää tulevaisuutta yhdessä d'frensin kanssa!

Catalyst Teambuilding India