2. toukokuuta 2013

Vuoden 2013 päätavoitteitamme on globaali kasvu. Siksi olemmekin hyvin ylpeitä voidessamme esitellä jälleen yhden yrityksen kansainväliseen tiiminrakennus-tapahtumajärjestäjäverkostoomme – Engage Groupin.

“Ajatus hankkia Catalystin lisenssi tuli dubailaisen biz-abilityn kanssa tehdystä läheisestä yhteistyöstä. Engagen tavoin heilläkin on vahva koulutus- ja kehitysmalli ja he ovat käyttäneet Catalystin lisenssiä rakentaakseen kokonaan uuden liiketoimintasektorin: biz-events eli bisnestapahtumat.

Olemme tunnistaneet tarpeen luovempaan lähestymistapaan alueellamme tiimiyttämistapahtumien osalta ja tavoittelemme biz-eventsin menestyksen toistoa Catalystin interaktiivisten bisnessimulaatioiden avulla, jotka täydentävät omia ohjelmiamme. Catalystin lisenssi antaa meille ”hetivalmiin” tiiminrakennus-aktiviteettipaketin, jossa on vahvan tuotetuen turva.

Engagella on laaja kokemus muutoksellisten interventioiden suunnittelusta ja toteutuksesta, johtajuustiimien kehittämisestä, lahjakkuuksien kasvattamisesta, kykyjen kehittämisessä organisaatioiden sisällä ja muutoshallinnan käynnistämisestä. Nyt kun mukana on vielä Catalystin koko portfolio, voimme tarjota aidosti kattavan matriisin erilaisia ratkaisuja.

Matthew Morgan-Jones, Engagen johtaja, kuvailee, miksi halusi liittyä Catalyst Globalin verkostoon

Lisätietoa Engagesta ja tapahtumajärjestelyistä Tansaniassa, Ugandassa, Etelä-Sudanissa, Ruandassa tai Burundissa: www.engage.co.tz ja www.catalystteambuilding.co.tz