Catalyst Teambuilding Australia lanseerattiin, yksinoikeus-kumppanina BeChallenged. " /> Catalyst Teambuilding Australia pistää tuulemaan - Catalyst Team Building Finland

21. elokuuta 2012

Marraskuussa 2011 Catalyst Teambuilding Australia lanseerattiin, yksinoikeus-kumppanina BeChallenged.

Energinen tiimi on vahvistunut jatkuvasti. Viime aikoina on järjestetty Täyttä vauhtia formulaa – tapahtuma 650:lle vahvalle johtoryhmäläiselle, ja Iso kuva 450:lle telealan osallistujalle.

”Haluamme olla kuin te." Tätä lausetta ovat Catalyst Teambuilding UK:n asiakkaat toistaneet yli 20 vuoden mittaan, kun tiiminrakennusaktiviteetteja on järjestetty ja tiimityötä on käytännössä havainnollistettu. Meillä on harvoin ollut mahdollisuus työskennellä yhdessä toisen yrityksen kanssa, jolla olisi samanlainen energia, joka olisi yhtä tarkka yksityiskohtien huomioimisessa ja jolla olisi samanlainen työn kautta saatu ilo.

Ennen kuin kaikki muut upeat lisenssinhaltijamme pomppaavat pystyyn huutaen: "Entäs me?", todettakoon, että koska tämä yritys on Australiassa, olemme ehkä olleet hieman enemmän mukana. Ryan ja Guy ovat työskennelleet heidän kanssaan tiiviisti useassa tiiminrakennustapahtumassa.

"Tämä on kuin matka menneisyyteen”, Guy on todennut useasti, kun hän on seurannut tätä nuorta tiimiä ja yritystä käytännössä. BeChallenged nykymuodossaan on vasta hieman yli vuoden vanha, Oliver (lempinimeltään Ogs) ja Kingsley (eli Kingo) vastuuhenkilöinä. Tämä upean innostunut tiimi, jolla on urheilujoukkuetausta ja tapahtumajärjestelytietoa tukenaan, on saanut menestyksen tarttumaan muihinkin ja eikä ole ihme, että asiakkaat haluavat olla kuin he.

Kaiken taustalla on vakaa pohja ja laaja ymmärrys kokeellisesta oppimisesta ja Australian tapahtuma-alasta. Varokaa vaan papparaiset, tällä firmalla menee hyvin ja menee aina vaan paremmin!