20. kesäkuuta 2017

Catalyst Global on ylpeä voidessaan tuoda maailmankuulut ryhmäyttämistuotteensa Vietnamin ryhmien ulottuville.

Tällä viikolla uusi tiimi Catalyst Vietnamilla otti osaa laajaan ja kattavaan koulutusohjelmaan. He aloittivat tutustumalla toisiinsa ja Catalyst Globalin kouluttajiinsa muutamalla kevennyksellä ja herättelijällä, "Meteliä ja musaa" ja "Tunnen itseni tunnen sinut" -aktiviteeteilla. Tämän jälkeen he ottivat itse osaa moniin Catalyst Globalin parhaisiin ryhmäyttämisohjelmiin, kuten "Rytmiryhmä", "Pyramidipalapeli" ja "Ketjureaktio tabletop", keskittyen myynnin ja järjestämisen näkökulmaan varmistaakseen, että Catalyst Globalin ylivertaista laatua pidetään yllä.

Catalyst Vietnamia johtaa Truong Van Hoang.  Truongilla on runsaasti kokemusta kouluttamisesta ja ryhmäyttämisestä, kuten myös matkailuteollisuudesta.

“Älykkäille lopputulosta painottaville koulutus- ja ryhmäyttämisohjelmille on kasvavaa kysyntää Vietnamissa“, sanoi Truong, “Tiedän myös, että Go Teamin tapaiset tuotteet tulevat olemaan suosittuja sekä matkailijoiden että paikallisten MICE-tapahtumien keskuudessa.”

Go Team on Catalyst Globalin suosittu amazing race -sovellus, joka perustuu aarrejahtiin. Truong uskoo sen toimivan erinomaisesti ryhmäyttämisessä ja se on loistava väline vierailijoille suosittujen kohteiden tutkimiseen Ho Chi Min Cityssä, Hoi Annissa, Hanoissa ja monessa muussa paikassa.

Truongin apuna toimii Cuc, innokas ja eloisa persoona, jolla on vankka uskomus ryhmäyttämisen voimaan ihmisten työelämän parantamisessa ja vastaavasti henkilökunnan vaihtuvuuden vähentämisessä ja yrityksen liiketaloudellisen terveyden edistämisessä.

“Olen erittäin ylpeä siitä, että olen tuomassa Catalystin ryhmäyttämistuotteita Vietnamiin", Cuc sanoi, "Tiimimme todellakin nautti koulutuksesta. Se oli todella hauskaa ja opimme paljon. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja suunniteltu erityisesti varmistamaan, että tiimit ja yritykset saavuttavat mahtavia tuloksia.”

“Tutkimuksemme mukaan ryhmäyttäminen on Vietnamissa perinteisesti yhdistetty ulkona pelattaviin peleihin, joilla on ollut taipumus keskittyä enemmän yksilöiden hauskanpitoon kuin tiimien ja yritysten kannalta laajempiin tuloksiin, niin lyhytkestoisesti kuin pitkällä aikavälillä", sanoi Guy Baker, Catalyst Globalin toimitusjohtaja. "Monet yritykset Vietnamissa ovat tajuamassa työntekijöiden sitouttamisen ja tyytyväisyyden hyödyt yrityksen ratkaisevien tekijöiden kannalta ja etsivät nyt hienostuneempia ryhmäyttämistuotteita, jotka ovat hauskoja, mutta mikä tärkeämpää, joiden arvo kestää.”

Catalyst Vietnamin tiimi järjestää ilmaisen Catalystin ryhmäyttämistuotteiden esittelyn edustajille ja yrityksille Ho Chi Min Cityssä ensi kuussa. Varataksesi paikkasi tähän jännittävään tapahtumaan, lähetä Catalyst Vietnamin tiimille sähköpostia.