12. huhtikuuta 2018

Bratislavasta käsin toimivasta brändin edistysyritys Extraordinarystä on tullut Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteiden eksklusiivisen lisenssin haltija Slovakiassa.

Extraordinary Slovakia on kokenut tapahtumayritys, joka on toiminut vuodesta 2009 lähtien. Heidän ratkaisunsa ovat H2H-ratkaisuja: ihmiseltä ihmiselle. He uskovat, että työntekijöihin panostaminen on oleellista liiketoiminnan kasvamisen ja suorituskyvyn parantamisen kannalta. Tässä avainasemassa ovat merkitykselliset yhteiset kokemukset, kuten ryhmäyttämisaktiviteetit, jotka kohdistuvat tiettyyn käytökseen ja lopputuloksiin.

“Olemme siirtymässä kohti syvempää konsultoivaa lähestymistapaa asiakkaidemme kanssa ja rohkaisemme heitä asettamaan todellisia tavoitteita. Catalyst Globalin monimuotoisen ja toimivaksi todistetun tuotevalikoiman avulla voimme luoda hyvin merkityksellisiä ryhmäyttämiskokemuksia avuksi näiden tavoitteiden saavuttamisessa", sanoi Lubo Tomko, Extraordinary Slovakian toimitusjohtaja. “Liityimme Catalystiin, koska uskomme merkityksellisiin tiimitapahtumiin, jaettuun tietoon ja vastavuoroisuuden voimaan. Catalystin verkosto tunnetaan yhteistyöstään ja jakamisestaan. Olemme ylpeitä saadessamme olla aktiivinen osa tätä verkostoa. Kukaan meistä ei ole niin fiksu kuin kaikki meistä.“

Vieraillessaan hiljattain koulutusasioissa Slovakiassa, Catalyst Globalin liiketoiminnan kehittämisen johtaja Mark Davenport totesi:

“Koska Extraordinary Slovakia lähestyy kaikkea tekemäänsä ammattimaisesti ja älykkäästi, tiedän, että Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteita tullaan myymään Slovakiassa yhtä korkeiden standardien mukaan kuin mistä meidät tunnetaan ympäri maailman. Olemme myös erittäin innoissamme mahdollisista tuoreista näkemyksistä ja ajatuksista, joita näinkin ammattitaitoinen ja hyvässä maineessa oleva yritys tuo Catalyst-yhteisölle, jonka vahvuus on nyt 44 kumppania!"

Slovakialaisten yritysten ei tarvitse etsiä ratkaisua muualta kuin Extraordinaryltä, joka tarjoaa vastauksen kaikkiin ryhmäyttämis- ja tapahtumatarpeisiin. Ota heihin yhteyttä tänään.