23. kesäkuuta 2015

Catalystin maailmankartta täydentyi jälleen fantastisella yhteistyökumppanilla. Meksikolainen Grupo Quilova on liittynyt mukaan Catalyst-verkostoon.

Catalyst Mexico on osa Grupo Quilova, jota johtavat Gabriel Quijano, Cecilia Lopez ja Sonia Peña, jotka toimivat Monterreyn kaupungissa, Meksikossa. Monterrey on Meksikon teollisuusalan keskus ja täydellinen sijainti, josta ryhmäyttämisaktiviteetteja voi toimittaa halki Meksikon, mukaan lukien nopeasti kasvaviin MICE-kohteisiin, kuten Mexico Cityyn, Guadalajaraan, Pueblaan ja moniin muihin, kuten myös vakiintuneisiin konferenssi- ja tapahtumakohteisiin, kuten Riviera Mayaan / Can-cuniin, Puerto Vallartaan, Acapulcoon ja Cabos San Lucasiin. Catalyst Mexico on ylpeänä omistautunut toimittamaan hauskoja ja motivoivia ryhmäyttämistapahtumia, jotka on räätälöity täyttämään heidän asiakkaidensa ainutlaatuiset tarpeet.

Yli 15 vuotta myynti-, markkinointi- ja FMCG-kokemusta, myyntitiimien johtaminen ja kehittäminen kolmella maailmanlaajuisella alueell (Amerikka, Eurooppa ja Keski-Itä), takaavat sen ettö Catalyst Mexicon toimitusjohtajalla Gabriel Quilovalla on laaja käytännön kokemus ja ymmärrys ryhmädynamiikasta ja henkilökunnan sitoutumisesta. Gabriel johtaa erittäin kokenutta ja innostunutta tiimiä.

Gabriel uskoo, että kumppanuus Catalyst Globalin kanssa tulee kreivin aikaan, sillä yritystapahtumien ja MICE-turismin määrä Meksikossa kasvaa eksponentiaalisesti. Catalyst Globalin monipuolisen ja toimivaksi todistetun innovatiivisten ryhmäyttämisratkaisujen valikoiman avulla Catalyst Mexico pystyy vastaamaan näiden sivistyneiden markkinoiden koulutus- ja ryhmäyttämisvaatimuksiin. 

Lisätietoja: www.catalystmexico.com/