Kaksi heimoa on kunnianosoitus alkuperäisille lajeille kaikkialta maailmasta. Nyt kun henkilöstön terveys ja hyvinvointi ovat tulleet yrityksissä tärkeiksi teemoiksi, tämä uusi konsepti on suunniteltu rohkaisemaan kaikenkuntoisia ihmisiä osallistumaan hauskalla ja kannustavalla tavalla." /> Catalyst lanseeraa vaihtoehto-olympialaiset - Catalyst Team Building Finland
Two Tribes Team Building Fun Outdoor Games

11. helmikuuta 2011

Kaksi heimoa on kunnianosoitus alkuperäisille lajeille kaikkialta maailmasta. Nyt kun henkilöstön terveys ja hyvinvointi ovat tulleet yrityksissä tärkeiksi teemoiksi, tämä uusi konsepti on suunniteltu rohkaisemaan kaikenkuntoisia ihmisiä osallistumaan hauskalla ja kannustavalla tavalla.

Lontoon vuoden 2012 olympialaisten siintäessä horisontissa halusimme tarjota vaihtoehto-olympialaiset, joissa olisi jokaiselle sopiva laji.

Reipashenkinen tapahtuma on suunniteltu nostamaan pulssia ja sen avainsanat ovat tinkimättömyys, mukaan ottaminen ja keskinäinen kunnioitus. Kahden heimon ainutlaatuinen formaatti luo pelikentän, jossa osallistujat saavat osallistua perinteisiin lajeihin, joita eivät muuten kokisi.

Jos seuraava henkilöstönne virkistyspäivä on urheilullinen ja terveellä tavalla kilpailuhenkinen, silloin Kaksi heimoa voisi olla sopiva eliksiiri!

Klikkaa täältä lisätietoa Kahdesta heimosta!