27. marraskuuta 2015

Tervetuloa mukaan, saksalaiset ystävämme Spielgestalter!

"Spielgestalter" (suomeksi pelintekijä) perustettiin tammikuussa 2013 Markus Rüsen and René Wittekin toimesta. Kotipaikkanaan Köln ja ympärillään Düsseldor, Bonn, Aachen, Frankfurt ja Ruhrin alue, Spielgestalter järjestää Catalyst-aktiviteetteja kaikkialla Saksassa.

Spielgestalter on tullut tunnetuksi Saksassa GPS-aktiviteettiensa sekä viime aikoina erityisesti huippusuositun Beat the Box -ohjelmiensa ansiosta. Suomessa Koodin Murtajiksi kastettua aktiviteettia on pelattua ensimmäisten vuosien aikana jo yli 2500 osallistujan voimin.

Olemme innoissamme ottaessamme seuraavan askeleen yhteistyössä Catalyst Globalin kanssa. Catalyst Globalin verkoston kautta Spielgestalter kykenee nyt tarjoamaan entistäkin enemmän ammattitaitoisia, terävintä kärkeä olevia ryhmäyttämistapahtumia asiakkailleen Saksassa. Näin saamme mahdollisuuden kehittää Spielgestalteria Saksan johtavaksi ryhmäyttämisyritykseksi muutaman vuoden sisällä!

René Wittek, perustaja ja johtaja, Spielgestalter

Olemme myös innoissamme siitä, että Beat the Box on lisätty Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteiden valikoimaan ja on saatavilla ympäri maailman tammikuusta 2016 alkaen. Beat the Box on täysin oikealla asialla, kyseessä on yhteistyöhön perustuva kisa aikaa vastaan painottaen "yhden vision" oppimista, ja Catalystin avulla voimme tarjota sen koko maailmalle!

Markus Rüse, perustaja ja johtaja, Spielgestalter