4. kesäkuuta 2016

Eventology on avannut toimipisteen Torontoon palvellakseen Itä-Kanadan markkinoita paremmin, kerrottiin kesäkuun 1. päivänä. Eventology, jonka pääkonttori sijaitsee Vancouverissa, on toimittanut tapahtumia ympäri Kanadan; Toronton toimipisteen avaamisen avulla yritys pystyy palvelemaan paremmin Itä-Kanadassa olevia asiakkaitaan tapaamalla asiakkaita kasvokkain ja käymällä tapahtumapaikalla ennen tapahtumaa.

Eventologyn toimipistettä tulee johtamaan Julie Scott, joka on aiemmin työskennellyt pääfasilitaattorina ja tapahtuma- ja markkinointipäällikkönä Biz Eventsillä Meksikonlahden alueella, ennen kuin palasi Kanadaan suorittamaan maisterin tutkintoaan liikejohtamisessa. Halifaxissa, Nova Scotiassa syntynyt ja kasvanut Scott puhuu sekä ranskaa että englantia sujuvasti.

“Koska Kanada on yksi maailman suurimmista maista, uuden toimipisteemme avulla voimme tarjota maailmanlaajuisesti palkittuja palveluitamme asiakkaille kilpailukykyisempään hintaan. Olen erittäin tyytyväinen, että Julie on ohjaksissa Kanadan itäosissa. Hänen kokemuksensa, dynaaminen persoonallisuutensa, yksityiskohtien huomiokykynsä ja tietonsa itäisten provinssien liike-elämän ilmapiiristä vahvistaa asemaamme maailmanluokkaa olevien yritysten ryhmäyttämistapahtumien lähteenä Kanadassa,” sanoi Alexandra Pett, Eventologyn toimitusjohtaja.

Eventology tarjoaa tapahtumapohjaisia ratkaisuja yritysryhmille halki Kanadan, auttaen organisaatioita rakentamaan parempia tiimejä sellaisten aktiviteettien avulla, joiden on todistettu motivoivan, parantavan kommunikaatiota ja innoittavan luovuutta. Yrityksen tapahtumapalveluihin lukeutuu palkintoja ja kannustimia, konferenssien tuotantoa, tutustumistapahtumia sekä vieraanvaraisuus- ja matkustustapahtumia.

Eventology omaa yksinomaiset oikeudet Catalyst Globalin yritysryhmäyttämistuotteisiin Kanadassa. Yli 25 vuotta sitten perustettu yritys, joka käyttää älykkäiden pelien suunnittelun tehoa luodakseen ryhmäyttämisaktiviteetteja, jotka vaikuttavat ryhmien toimintatapoihin todistetuin, kestävin tuloksin, Catalyst Global –tuotteet myydään ja toimitetaan Catalyst Global –kumppaniverkoston kautta, joka on laajin laatuaan oleva verkosto, jossa on edustajia yli 40 maasta.