2. joulukuuta 2013

Catalyst Globalilla on ollut mahtava vuosi: saamme toivottaa tervetulleeksi kolme uutta kumppania verkostoomme! Se todistaa jälleen kerran, miten Catalystin joustava lisenssiohjelma houkuttelee laajalti itsenäisiä tiiminrakennusyrityksiä.

Läsnäolomme Etelä-Amerikassa on nyt entistä vahvempi kun Elves Costa ja hänen tiiminsä muodostavat yhdessä Conquistar -nimisen firman, jolla on hallussaan yksinoikeuslisenssi koko Brasiliaan. Conquistar toimii yhteistyössä Sao Paolossa sijaitsevan, Integracao-nimisen koulutus ja kehitysyrityksen kanssa, ja yhdessä ne tarjoavat parasta palvelua henkilöstön kehittämis- ja ryhmäyttämisaloilla.

Jatkamme eksoottisen kohteiden teemaa: olemme myös aloittaneet yhteistyön Curacaon kanssa, Catalyst Teambuilding lähtee Karibialle! Henkisen pääoman asiantuntijaD&I on hyödyntänyt pronssijäsenyysohjelmaamme, joka mahdollistaa pienemmissä kansantalouksissa toimiville, luotettaville ryhmäyttämistiimeille tiettyjen Catalystin tiiminrakennustuotteiden tarjoamisen. Toivotamme tervetulleeksi Daniel Corsenin ja D&I-tiimin.

Toimintojamme on laajennettu myös hieman pohjoisemmassa, mutta edelleen trooppisella alueella USA:ssa. Ideanikkari Sharon Fisher Play With A Purpose -yrityksestä ei halunnut jäädä Catalystin viimeisimmistä villityksistä paitsi. Luovana asiantuntijana Sharon valitsi muutamia ainutlaatuisia Catalyst Teambuildingin ohjelmia, jotka tuovat lisäarvoa nykyiseen Play With A Purpose -portfolioon.

Kaikki kolme yritystä liittyivät juuri sopivaan aikaan verkostoituakseen ja jakaakseen ajatuksia samanhenkisten ryhmäyttämisalan ammattilaisten kanssa joulukuisessa Go Global – konferenssissamme, joka järjestetään joka toinen vuosi (tästä lisää seuraavassa bulletiinissa.)