18. toukokuuta 2011

Catalyst Global ylpeänä ilmoittaa, että Bluehat UK on saanut yksinoikeuslisenssin Catalyst-tuotteiden myymiseen ja tuottamiseen Britanniassa. Uusi kumppanimme, palkittu tiiminrakennusyritys Bluehat UK sopii hienosti Catalyst Globalin yhä kasvavaan maailmanlaajuiseen verkostoon.

Catalystin uudelleenmuokkaus osui aikaan, jolloin Bluehat ilmoitti ennätystuloksestaan. Tim Shepley, Bluehat Groupin toimitusjohtaja kertoo: ”Yli 21 vuoden ajan Catalyst on kehittänyt fantastisia tiimiyttämistapahtumia ja me olemme iloisia voidessamme nyt tuottaa näitä tapahtumia heille Britanniassa. Asiakkaat haluavat tietää, että heidän tapahtumajärjestäjänsä ymmärtää täysin heidän tarpeensa ja toimittavat oikeat ratkaisut oikeaan aikaan tietyille tiimeille. Cataystin kokemuksen yhdistäminen omaamme täydentää meidän ymmärrystämme.

Charlotte Cornwallis nimitettiin Catalyst UK:n myyntijohtajaksi ja hänen odotetaan jatkavan vahvojen asiakkuuksien rakentamisessa niin agenttien kuin yritysasiakkaidenkin kanssa. 

Tämä on alalle kiinnostava uutinen, koska nyt asiakkaat hyötyvät Catalystin ja Bluehatin luovuudesta ja yhteistyön hedelmistä. Haluamme asiakkaittemme hyötyvän yhteistyöstämme ja erinomaisesta kokemuksestamme alasta.Charlotte Cornwallis

Fiona Cravenilla on 11 vuoden kokemus Catalystin tuotannoista ja hänet nimitettiin Catalyst UK:n tapahtumajohtajaksi.

Toimimalla Bluehatin tapahtumatiimin kanssa yhdessä voimme tuottaa vahvempia ratkaisuja asiakkaille, joille yhteishengen kohottaminen on tärkeä asia. Jaamme oppimisfilosofiamme kokemuksen kautta ja olemme molemmat kehittäneet menestyneitä ja ainutlaatuisia tapahtumia. Fiona Craven

Kumppanuus tarjoaa Bluehatille mahdollisuuden tuottaa globaaleja ratkaisuja asiakkaille kautta Catalyst Globalin verkoston. ”Meillä on toimistoja Euroopassa, Yhdysvalloissa, Aasiassa, Australaasiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä – asiakkaat kaikkialla maailmassa voivat nyt hankkia paikallisesti myös Bluehatin tuotteita Catalystin tuotteiden lisäksi”, toteaa Mark Davenport, Catalyst Globalin johtaja. ”Tämä hyödyttää asiakkaita, joiden tarpeena on saada sama viesti ryhmätyöstä, ryhmäoppimisesta ja ryhmän suorituksesta organisaatiossa läpi globaalisti. Odotamme myös ilolla yhteistä uusien tuotteiden kehittelyä, joita voimme tarjota kaikkialla maailmassa."

Lu lisää www.catalystteambuilding.co.uk Britannian tiiminrakennusohjelmista.