19. huhtikuuta 2017

Catalyst Global, maailman suurin ryhmäyttämisverkosto on tarttunut mahdollisuuteen muuttaa asioita Iso-Britanniassa BlueHat Groupin konkurssi-ilmoituksen jälkeen.

“Olemme yllättyneitä BlueHat Groupin konkurssiuutisista varsinkin, kun otetaan huomioon että Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteiden myyntiluvut ovat olleet erittäin vahvoja Iso-Britanniassa viimeisen viiden vuoden ajan. Catalyst Globalin verkostolla on nykyään 45 kumppania ympäri maailman. Sinä aikana, jonka Bluehat oli osa verkostoamme, oli se jatkuvasti yksi verkoston viidestä parhaasta tekijästä", Mark Davenport, Catalyst Globalin liiketoimintakehityksen johtaja sanoi. "Tämä uutinen oli pettymys. Olemme kehittäneet BlueHat Groupin henkilökunnan kanssa mahtavia suhteita vuosien mittaan ja kyseessä oli taidokas ja asiantunteva tiimi. Tämä huonon johtamisen aiheuttama konkurssi on suuri menetys toimialalle.”

BlueHat Group on ollut Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteiden eksklusiivinen jakelija Iso-Britanniassa vuodesta 2011 lähtien. Vuonna 2011 BlueHat Groupia pidettiin positiivisena valintana, sillä sen maine alalla oli mahtava ja sillä oli vakiintunut asiakaskanta sekä myös vankka tiimi. Olemme saaneet sen käsityksen, että lukuisat huonot päätökset liiketoiminnan suhteen toiminnan monipuolistamisesta tapahtumiin ja muille markkinoille kiinnittivät BlueHat Groupin huomion pois heidän ydintoiminnastaan Iso-Britanniassa, eli ryhmäyttämisestä, johtaen yrityksen hitaaseen kuolemaan muutaman viime vuoden aikana.

Konkurssiuutisen jälkeen Catalyst Global irtisanoi BlueHat Groupin eksklusiivisen Iso-Britannian lisenssin välittömästi. Muutos tuo mukanaan kuitenkin myös mahdollisuuksia.

“Me Catalyst Globalilla olemme nyt määritelleet Iso-Britannian alueen uudelleen ja julkistamme uuden kumppanimme Skotlannissa tulevalla viikolla,” Davenport huomautti haltioissaan.

Davenport mainitsi myös, että Catalyst Global keskustelee useiden tunnettujen yritysten kanssa, jotka kilpailevat oikeuksista myydä ja levittää heidän tuotteitaan Englannissa. Davenport kiiruhti rauhoittelemaan asiakkaita Iso-Britanniassa kertomalla, että yhdellekään BlueHat Groupin entisistä johtajista tai BlueHat Groupin uudistuneille versioille ei tarjota lisenssiä Catalyst Globalin tuotteiden jakelemiseksi Iso-Britanniassa.

Catalystin Englannin lisenssin hakemukset on jätetty ja lopullinen päätös tehdään seuraavan kahden viikon kuluessa. Davenport lopetti kertomalla, että pian kaikki toimii niin kuin ennenkin pitkäaikaisten asiakkaiden näkökulmasta, jotka ovat viimeisen 30 vuoden aikana oppineet arvostamaan Catalyst Globalin kattavaa, perusteellisesti tutkittua ja suunniteltua ryhmäyttämisohjelmien valikoimaa kertaluontoisille ryhmäyttämisaktiviteeteille tai integroituna osana kokonaisvaltaista ihmispääomastrategiaa.