Asia Ability rokkasi Singapore Formula ykkösten yöajoissa kahdella Beatswork -esityksellä F1-joukoille. Kyseessä oli ”julkinen” tilaisuus, jossa 80 osallistujaa koottiin paikallaolijoista ja tuhansien F1-fanien joukosta. " /> Beatswork rokkaa Singaporen Grand Prix’ssä - Catalyst Team Building Finland

28. huhtikuuta 2010

Catalyst Globalin kumppani Asia Ability rokkasi Singapore Formula ykkösten yöajoissa kahdella Beatswork -esityksellä F1-joukoille. Kyseessä oli ”julkinen” tilaisuus, jossa 80 osallistujaa koottiin paikallaolijoista ja tuhansien F1-fanien joukosta.

 

Kuuluisaa seuraa

Olimme hyvässä seurassa tuona viikonloppuna Singaporessa, kun osallistujien joukkoon saatiin Black Eyed Peas, Beyonce, ZZ Top, Back Street Boys ja Chaka Khan… ei huono tukijoukko BEATSWORKille! Yleisölle tämä oli suuri hitti, Singaporen lehdistö antoi paljon palstatilaa ja Asia Abilityn tehotiimi sai kokea hauskan viikonlopun (lisäetuna vielä esiintyjäpassit F1-kisaan!).

 

Yleisön suursuosikki!

Beatswork ei ole vain ainutlaatuinen yrityksille suunnattu tiimihengen nostattaja, se on myös erinomaisen interaktiivinen ja kiinnostava joukkoviihdenumero.

Klikkaa täältä lisätietoa Beatsworkista!