11. elokuuta 2016

Voimme innoissamme kertoa, että Antawaya Group, Chile on liittynyt Catalyst Globalin ryhmäyttämisverkostoon. Tämä on mielestämme merkittävä askel Catalyst Globalin toiminnan lisäämisessä Etelä-Amerikassa.

Antawaya Group perustettiin vuonna 2011 Antawaya Parkin myötä, joka on ulkosalla sijaitseva johtajuus- ja toimintakeskus Santiagon aluskukkuloilla sijaitsevassa 11 000 hehtaarin kovalehtisten kasvien metsässä. Toiminta kasvoi pian UHC Capacity -konsulttiryhmän kehittämisen myötä Santiagon keskustaan; ryhmän toiminta keskittyy koulutukseen, johtajuus- ja tehokkaiden kommunikaatiotaitojen opettamiseen paikallisille ja monikansallisille Chilessä toimiville yrityksille, sekä myös kasvavalle määrälle yrityksiä, jotka vierailevat Chilessä konferensseissa, kokouksissa, kongressitapahtumissa ja kannustinmatkailun myötä.

Antawaya Groupin monitieteellinen tiimi pyrkii saamaan aikaan muutosta yrityksissä ja ryhmissä, rikastaen ihmisten elämää niin henkilökohtaisella kuin työsaralla ryhmäyttämisen, koulutuksen ja kokemusperäisen oppimisen kautta. Antawaya Group on Chilen asiantuntija niin yritysten sisä- kuin ulkotapahtumissa, kattavissa monipäiväisissä koulutusohjelmissa, interaktiivisissa liike-elämän peleissä ja ryhmäyttämisaktiviteeteissa. 

“Se, että olemme osa Catalyst-verkostoa on meille Antawaya Groupilla mahtava haaste ja ilo. Antawaya on yritys, joka pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen ainutlaatuisia ja innovatiivisia kokemuksia, minkä vuoksi emme epäröineet kun saimme tietää Catalyst Globalista ja meille tarjottiin mahdollisuutta liittyä mukaan. Olemme innoissamme haasteesta valjastaa Catalystin verkoston täysi hyöty käyttöömme ja tuoda se Chilen markkinoille.”

Alfonso Canales, Johtaja, Antawaya Group

Kaikki Catalyst Globalin kumppanit käyvät läpi laajan koulutuksen, jolla varmistetaan että Catalystin ryhmäyttämistuotteita myydään ja toimitetaan samojen korkeiden standardien mukaisesti ympäri maailman. Todellisessa yhteistyön ja jakamisen hengessä, josta Catalyst Globalin verkosto on tullut tunnetuksi, Alfonso Canales osallistuu tällä hetkellä kattavaan työn parissa tapahtuvaan koulutukseen Australian Be Challenged -kumppanin kutsumana, jonka jälkeen hän matkustaa Uuteen-Seelantiin työskentelemään Team Up Eventsin kanssa.

“Olemme innoissamme, että Catalystin ryhmäyttämistuotteita edustaa näin hyvässä maineessa oleva koulutusyritys Chilessä. Alfonso ja Antawayan tiimi suhtautuu aidosti intohimoisesti niihin mahtaviin tuloksiin, joita ryhmäyttäminen voi tarjota yrityksille, ryhmille ja yksilöille ja he uskovat täysin Catalyst Globalin tuotteiden voimaan. Odotamme myös innolla niitä oivalluksia ja osaamista, joita Antawaya Group tuo Catalystin maailmanlaajuiselle ryhmäyttämisen ammattilaisten yhteisölle.”

Guy Baker, Toimitusjohtaja, Catalyst Global