25. lokakuuta 2015

BeChallenged -kollegoistamme on tullut virallinen ja eksklusiivinen Guinness World Records™ Team Challenge -kumppani Australiassa.

Osana Catalyst Globalin ja Guinness World Recordsin™ välistä suhdetta, GWR Team Challenge levittäytyy vähitellen Catalyst Globalin verkostoon. Se on saatavilla Iso-Britanniassa Catalyst Globalin kumppanilta BlueHat Groupilta, Lähi-Idässä BizEventsiltä ja nyt Australiassa BeChallengediltä.

Virallinen lanseeraus oli perjantaina 16. lokakuuta Novotel Sydneyllä Darling Harbourissa. 50 edustajaa eri liikealoilta otti osaa kokeillakseen Guinness World Records™ -ennätyksen rikkomista. Tiimin ohjeistamisen ja harjoituskierrosten jälkeen tiimit kilpailivat aikaa vastaan nähdäkseen, miten he pärjäävät virallista ennätystä vastaan. "Huoneessa käyvä kuhina oli uskomatonta" - Hard Rock Café Australia pääsi finaalikierrokselle parhaana tiiminä yrittämään virallisesti Guinness World Records™ -ennätystä. "En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa" - Transport NSW.

BeChallenged voi nyt järjestää tämän tapahtuman missä tahansa Australiassa, sekä sisä- että ulkotiloissa vähintään 8 hengen ryhmille. Sen lisäksi, että kyseessä on yksi Australian ainutlaatuisimmista ryhmäyttämismahdollisuuksista, Guinness World Records™ Team Challenge pitää sisällään runsaasti tiimin toiminnan kannalta tärkeitä asioita, kuten kommunikaatiota, prosessin kehittämistä, ryhmänä saavuttamista sekä mahdollisuuden yrittää ja oikeasti rikkoa Guinness World Records™ -ennätyksen ja saada luokitukseksi Officially Amazing™.

Catalyst Australiasta - BeChallenged

BeChallenged on innovatiivinen, erittäin ammattitaitoinen ja intohimoinen ryhmäyttämisyritys, joka suunnittelee ja toteuttaa ainutlaatuisia ryhmäyttämisohjelmia & -tapahtumia ympäri Australiaa. BeChallengedillä on laaja, yli 100 ohjelmakonseptia sisältävä ohjelmapankki, josta löytyy kaikkea 30 minuuttia kestävistä herättelyharjoituksista puolen päivän ohjelmiin, iltatapahtumiin ja työpajoihin. Oli kyse sitten sisätapahtumasta tai ulkotapahtumasta, BeChallengediltä löydät juuri täydellisesti teille sopivan ohjelman.