Orangeworks Header Image

Avaintiedot

Maantieteellinen alue
Irlanti
Yhteystiedot
David Bassett, Oran Masterson, Will Powderly
Kotisivu
www.orangeworks.ie
Catalyst-kotisivu
www.catalystteambuilding.ie

teambuilding.ie on Irlannin johtava tiiminrakennusyritys, joka tuottaa Catalystin ohjelmia, liiketoimintapelejä ja konferenssin väliohjelmia kautta Irlannin.

teambuilding.ie –brändin omistaa kokonaisuudessan Xtreme.ie, joka on Irlannin suurin ulkoilmaseikkailu- ja tiiminrakennusyritys. teambuilding.ie –liiketoiminta keskittyy tuottamaa Catalystin tiiminrakennusohjelmia ja auttamaan yritysten johtoryhmiä vahvistamaan liiketoimintaansa henkilöstön avulla.
Suositut tiimiyttämis- ja muut aktiviteetit ovat vaihtelevia: tarjoamme tiimityöohjelmia (esimerkiksi yhteisen tavoitteen puolesta toimimista), konferenssiaktiviteetteja (tiimipelejä ennen konferenssia ja sen jälkeen), energiaa tuottavia väliohjelmia ja tunnelman keventäjiä, tiiminhallintaohjelmia, ryhmäharjoituksia, ryhmän kehittämiseen tähtääviä tehtäviä, joissa henkilöstöä autetaan ryhmänä toimimisen etujen ymmärtämisessä, ja tietysti valtaisan joukon hauskoja ja mukaansatempaavia toimintoja.
teambuilding.ie –tiimimme ymmärtää, mitä vaaditaan siihen, että henkilöstöstä saadaan paras mahdollinen irti, ja miten heitä motivoidaan. Meillä on yksinoikeuslisenssi Catalystin tuotteiden tuottamiseen Irlannissa, ja meillä on valtava määrä tiimi- ja ryhmäohjelmia, jotka auttavat yhteishengen kehittämisessä.