Asia Ability Header Image

Avaintiedot

Maantieteellinen alue
Singapore, Malesia, Thaimaa, Vietnam
Yhteystiedot
David Powell, David Fotheringham, Audrey Jinivon
Kotisivu
www.asiaability.com
Catalyst-kotisivu
www.catalystteambuilding.my

Asia Ability on toinen kahdesta Catalystin virallisesta Kaakkois-Aasian kumppanista, jotka toteuttavat tiimiyttämisaktiviteetteja. Tapahtumia järjestetään säännöllisesti Malesiassa, Singaporessa, Thaimaassa, Filippiineillä, Indonesiassa ja Vietnamissa.

Asia Abilityllä on syvää ymmärrystä ja laajaa kokemusta toiminnasta kaikkialla Kaakkois-Aasian alueella. Se toimii säännöllisesti hotellien ja lomakohteiden kanssa yhteistyössä suunnitellen ohjelmia joko sisätiloihin konferenssihuoneisiin, tai ulos hotellin alueelle, rannalle tai kaukaiselle paratiisisaarelle, viidakkoon tai jopa kaupungin kaduille!

Asia Abilityn menestys uskomattoman tehokkaiden ohjelmien kehittämisessä kaikilla liiketoiminta-alueilla perustuu korkeasti motivoituneisiin ja lahjakkaisiin konsultteihin, kouluttajiin, fasilitaattoreihin, ohjelmajohtajiin, oppaisiin ja avustajiin, joista tiimi muodostuu. Tätä täydentää laaja logistiikka ja turvatuki kaiken aikaa.

Monikansallinen tiimimme on hyvin ammattitaitoinen, kokenut ja pätevä kouluttamaan yrityksiä ja vetämään tilaisuuksia, jotka ovat iloisia, mukaansatempaavia, ymmärtäväisiä ja hauskoja!
Lue lisää www.catalystteambuilding.asiatäältä.