Avaintiedot

Maantieteellinen alue
Tanska, Ruotsi
Yhteystiedot
Jacob Palmqvist
Kotisivu
www.ahaco.dk
Catalyst-kotisivu
www.catalystteambuilding.dk

Aha & Co pitää pääkonttoriaan Kööpenhaminassa. Täydet Catalystin lisenssit omaava yritys järjestää ryhmäyttämisaktiviteetteja kaikkialla Tanskassa.

Aha & Co tuottaa omaperäisiä, hauskoja ja jännittäviä ryhmäaktiviteetteja ja tapahtumia, jotka saavat aikaan joustavuutta ja positiivisuutta työntekijöissä. Tuotteemme on suunniteltu siten, että ne voidaan helposti liittää osaksi päätapahtumaa tukien toivottua liiketoiminnan tai yrityskulttuurin tavoitetta innovatiivisella ja tuoreella tavalla.

Jos haet ainutlaatuista konferenssiohjelmaa alan kokeneelta toimittajalta, jolla on keinot tuottaa se huolella, olet löytänyt etsimäsi!

Motivoivat yritystapahtumamme aikaansaavat energiaa ja innostavat. Tapahtumat tuottavat taatusti iloa, yhteenkuuluvaisuutta ja vahvistettua ryhmähenkeä työntekijöiden keskuuteen. Meissä kaikissa on luovaa lahjakkuutta, joka vain odottaa esiin pääsyä. Catalyst Denmark tuottaa materiaalit ja asiantuntemuksen, joiden avulla luovuus lähtee vapaasti virtaamaan. Musiikin, taiteen ja innovatiivisten bisnessimulaatioiden kautta luomme positiivisen ilmapiirin, joka muistetaan pitkään.

Laajasta kokousohjelmavalikoimastamme löytyy varmasti sopiva sisä- tai ulkotiloissa toteutettava ratkaisu ryhmähengen kohottamiseen. Se voidaan pitää missä tahansa konferenssikohteessa tai kokoustilassa Tanskassa, Ruotsissa tai muualla Skandinaviassa.

Täältä saat lisätietoawww.catalystdemark.com siitä, miten edistämme positiivista muutosta uudella tavalla.