Itsekehut sikseen. Lue, mitä asiakkaat ovat mieltä osaamisestamme!

Mitä voisin sanoa – OLIPA MAHTAVA PÄIVÄ!! ISO kiitos sinulle ja tiimille – ylititte jälleen odotuksemme.

Virgin Atlantic Airways

Seikkailu luo hämmästyttävän luovia ohjelmia.

Conference & Incentive Travel Magazine

Firsts' and 'Never Befores' Wow Incentive Veterans

SITE Crystal Awards Committee

Koko henkilökunta piti Ralliryhmästä ja tapahtuma vaikutti täydelliseltä tiimin kehittämiseen. Toivottavasti päästään pian suunnittelemaan uutta tapahtumaa kanssanne!

Wataniya Telecom
Aktiviteetti: Turboruuvi

Tämä tiiminrakennustapahtuma valittiin kaikkien aikojen parhaaksi! Ei mikään pieni kehu teidän tiimille!

BASF

Tapahtuma oli upea ja hyvin järjestetty! Meidän tiimi oli todella otettu siitä, enkä itsekään voisi olla kiitollisempi niille, jotka myötävaikuttivat sen onnistumiseen. Kiitos vielä kerran!

Dade Behring

Oli todella kivaa tehdä töitä teidän myynnin kanssa Täyttä vauhtia vaunuilla –tapahtumassa!

Edward W Kelley & Partners

TTeidän henkilöstönne hoiti hommat hyvin ja teki formulatehtävästä tosi kiinnostavan! Hyvää työtä, jatkakaa samaan malliin!

Carrier Transicold Europe

Se euforinen tunne, joka esityksestä jäi, oli jotain todella ainutlaatuista, se oli jokaiselle todella erikoinen hetki.

Bupa
Aktiviteetti: Tahti puikoissa!

Tiiminne toi niin hienovaraisesti yhteishengen rakentamisen elementit esille, etteivät osallistujat oikein tajunneetkaan!

Aventis

Kiitos upeasta ajasta – me kaikki todella nautittiin nämä kaksi päivää.

Avis

Haluaisin kiittää nautinnollisesta ja kiinnostavasta viikonlopusta. Kaikista niistä tapahtumista, joihin olen osallistunut, tämä oli yksi parhaista.

Barclays Capital

Ylititte odotuksemme - hienosti hoidettu! Pysytään yhteydessä! Meidän tiimimme palaute on: ”WOW!” Moni ei olisi uskonut, että se mitä tapahtui, olisi edes mahdollista. Ihan kuten sanottiin: mahdottomasta mahdolliseksi!

Barclays Capital

Suuri KIITOS teille ja koko tiimille Iso Kuva –tapahtumasta – se oli todella poikkeuksellisen hieno. Hakijat saivat kyllä loistavan käsityksen Investecistä ja meidän omaperäisyydestämme. Kuten totesin jo eilen, ymmärsitte Investecin niin hyvin, ja teidän intohimonne ja energianne on todella upeaa. Oli hienoa että saatiin kuvat - ne ovat jo menneet hakijoillekin eteenpäin. Toivottavasti päästään pian tekemään töitä yhdessä!

Investec Bank

Vaikuttaa siltä, että kaikilla oli tosi hauskaa ja mukaan lähti inspiraatio viedä viestiä eteenpäin.

Estée Lauder

Kiitos kun teitte epäileväisestä ja kyynisestä joukosta innostuneen ja iloisen... Oli ihan uskomatonta, mikä vaikutus Isommalla kuvalla olikaan koko firmaan. Ihmiset eivät edelleenkään voi käsittää, että he olivat osa sitä mestariteosta, joka nyt on esillä aulassa. Päivän innostus on vielä läsnä ja on auttanut kaikkia, fiilikset ovat edelleen korkealla. Teillä on homma hallussa!

Ericsson

Kiitos vielä hyvin ammattimaisesti hoidetusta yritystapahtumasta, johon kaikki olivat tyytyväisiä!

Deloitte Consulting

Koko päivä oli uskomattoman innostava. Olin todella tyytyväinen, tykkäsin.

Johnson Matthey

Meillä oli todella kivaa, ei pelkästään opittu itsestämme tiiminä, mutta ainakin itse tajusin myös omia, kehitettäviä heikkouksiani. Kylmästä säästä huolimatta meillä oli todella kivaa. Todella kivoja ihmisiä, auttoivat jopa kokoamaan tuotantolinjan, että sain tapahtuman lahjapaketit valmiiksi maanantai-iltana.

Johnson & Johnson

Kurssi oli ERITTÄIN hauska ja fantastinen! Hyvin hoidettu – nähdään pian uudestaan meidän budjettikonferenssissa.

McCain

Lyhyt viesti, kiitos upeasta aamusta. Sain loistavaa palautetta kaikilta osallistujilta ja paljon opittiin aktiviteettien lomassa. Toivottavasti pääsemme pian uudestaan tekemään kanssanne yhteistyötä!

McDonalds

Mainoskatko-tapahtuma oli ihan mieletön! Jokainen oli iloinen lopputuloksesta ja erityisesti palkintojenjakotilaisuuden ammattimaisuudesta.

Nestlé
Aktiviteetti: Mainoskatko

Paras tiimitapahtuma maailmassa!

roc consulting

Haluaisin ensin kiittää sinua ja tiimiä upean viikonlopun järjestämisestä, se oli todella kiva alusta loppuun. Tiiminkehittämisen näkökulmasta (ja perustuen aiempiin vastaaviin kokemuksiini) kaikki odotukset ylitettiin. Tiimi todella lähentyi (sehän on usein vain myytti, ja kaikki ”tietävät” että tällaiset viikonloput ovat yleensä pelkkää juhlimista). Toiminta oli hyvin rakennettu ja järjestetty, ja otti huomioon jokaisen kaikilla tavoilla.

Reckitt Benckiser

Meillä oli todella kivaa! Hyviä ja interaktiivisia juttuja. Kaiken kaikkiaan mahtava päivä!

Sab Miller

Meillä oli tosi kivaa. Oli tosi opettavainen tapahtuma. Teidän tiiminne toimii saumattomasti yhteen ja oli tosi ammattimainen. He tiesivät mitä heiltä odotettiin ja tekivät kaiken tosi helpon tuntuisesti. EXCO-tiimillä on nähty hyviä muutoksia ja tiimihenkeä keskenämme ja muiden tiimin kanssa. Toivottavasti päästään jatkossakin tekemään töitä teidän kanssanne.

USAID