29. elokuuta 2015

Etsimme ryhmäaktiviteettia, jossa ihmisillä olisi mahdollisuus tutustua toisiinsa, toimia yhdessä ja saada aikaan VAU-reaktio osanottajien keskuudessa. Seikkailu ehdotti Corporate Bodybuilding -aktiviteettia.

"Halusimme myös aktiviteetin tempaavan aidosti mukaansa ilman hikoilua. Kun Seikkailu ehdotti Corporate Bodybuilding -aktiviteettia muutamien muiden aktiviteettien joukossa, siitä tuli välittömästi suosikkini ja olen edelleen äärettömän onnellinen, että valitsimme juuri tämän aktiviteetin. Seikkailu teki kaikkensa saadakseen Metson logon näyttämään täydelliseltä silloinkin kun väkimäärämme väheni, löytäen oikean kuvauskulman, logon oikeat värit, järjestäen meille kyseisiin väreihin sopivat t-paidat ja huomioiden auringonvalon ja varjot.

Se, miten aktiviteetti toteutettiin, oli yllätys jopa minulle, mikä oli järjestäjän näkökulmasta erittäin mukavaa. Ja meillä kaikilla oli erittäin hauskaa! Musiikki, tanssi ja pieni hassuttelu hengen kohottamiseksi eivät näy videolla, mutta niillä oli iso merkitys siinä, kuinka hyvin aktiviteetti onnistui. Meillä kaikilla on edelleen Metso-hymy kasvoillamme. Lisäksi plussaa on se, että nyt meillä on fantastinen video, jota voimme käyttää sisäisesti. Iso KIITOS mahtavasta yhteistyöstä! Suosittelen teitä kaikille ilman epäilystäkään!"