13. maaliskuuta 2017

DStv Digital Median tiimit murskasivat helmikuussa silloisen ennätyksen päihittäen yli 600 tiimiä ympäri maailman. Dream Team Catalyst piti 6 Beat the Box -sessiota 15.-16. helmikuuta.

Ensimmäisenä päivänä kaikki olivat hämmästyneitä Tiimi 2:sen rikkoessa silloisen maailmanennätyksen. He kuitenkin pitivät ennätystä hallussaan alle 24 tuntia, sillä 2. päivänä Tiimi 5 rikkoi heitetyn haasteen innoittamana tämän ennätyksen tullen uudeksi Beat the Box -maailmanmestariksi nopeimmalla ajalla sitten tallennusten aloittamisen tammikuussa 2016. Dream Team Catalystin tekijät ylistivät osanottajia siitä, että he ymmärsivät nopeasti yhteistyön tärkeyden tässä näennäisen kilpailuhenkisessä pelissä, ja mikä tärkeämpää, he osasivat punoa ja toteuttaa virheettömän suunnitelman tiedon jakamiseksi ja kaikkien 22 tiimiläisen vahvuuksien hyödyntämiseksi.

Beat the Box on alkuperäinen ryhmäyttämispeli, jossa ryhmät yhdistävät erilaisia taitojaan suorittaakseen erilaisia haasteita, pähkinöitä, arvoituksia, tehtäviä ja aktiviteetteja, kehittäen luovia ratkaisuja koodin murtamiseksi. Voittaakseen heidän on syötettävä koodi langattomaan näppäimistöön ja avattava laatikko ennen ajan loppumista! Beat the Box tuli markkinoille 2016 Catalyst Globalin ryhmäyttämisverkoston jakelemana. Se ponnahti nopeasti suureen suosioon Catalyst Globalin verkoston 52 edustusmaassa.

Se on vallannut järjestöjen mielikuvituksen ympäri maailmaa ja kilpailu käy kuumana! Käyttöön on otettu tiukat säännöt, jotta voidaan varmistaa että pisteet lasketaan ja tallennetaan oikein. DStv Digital Median asettama uusi pohja-aika on uskomattomat 55 minuuttia ja 30 sekuntia. Kun tähän suosittuun ryhmäyttämistapahtumaan osallistuu sadoittain tiimejä kuudessa maanosassa, kuinka kauan tämä ennätys pysyy voimassa? Voiko aika vielä laskea alle 55 minuuttiin?

DStv Digital Median ohjelma on osa jatkuvaa koulutus- ja ryhmäyttämisohjelmaa, joka sai alkunsa vuonna 2016. Ohjelma, jonka Dream Team Catalyst Etelä-Afrikasta suunnitteli ainutlaatuisesti juuri tätä varten tiiviissä yhteistyössä DStv Digital Median kanssa, takaa kestäviä, ikimuistoisia tuloksia pitkään sen jälkeen, kun itse aktiviteetit on suoritettu. Ohjelma polkaistiin käyntiin viime syyskuussa Orchestrate!-aktiviteetin avulla, joka on toinen erittäin mukaansa tempaava ja palkitseva ryhmäyttämisohjelma Catalyst Globalin tuotevalikoimasta. Tässä aktiviteetissa yksilöt muodostavat ryhmän alle kahdessa tunnissa ja soittavat orkesterina. Videolla osanottajien kasvoilla näkyvä yhteistyön luoma ilo saa kyyneleet silmiin! Ohjelman seuraavassa vaiheessa DStv Digital Median tiimit osallistuivat FreshBiz-työpajoihin, pelilliseen koulutukseen, joka kehittää yrittäjyysajattelua. FreshBiz-työpajaan, joka on saatavilla Catalyst Globalin verkoston kautta, on osallistunut yli 50 000 osanottajaa 20 maassa valtavan menestyksen saattelemana.

DStv Digital Media on listattu huipputyönantajien joukkoon Africa Employer of Choice -listalla ja se ylläpitää mainettaan mahtavana työpaikkana. Yli 25 vuoden ajan Dream Team Catalyst on toimittanut hauskoja, mukaansa tempaavia ryhmäyttämis- ja koulutusohjelmia, jotka luovat luottamusta, yhteistyötä ja kommunikaatiota yksilöiden työtyytyväisyyden kohentamiseksi ja erinomaisten tulosten saavuttamiseksi yrityksille.